A barátnőm ma elköltött 80 ezer forintot hyarulonsavas feltöltésre vagy botoxra, nem igazán értem. Bárcsak a férfiaknak is ennyire könnyű lenne jobban kinézni?
Egy 48 éves nőről van szó, de mivel ázsiai, ezért mindig le tud tagadni 10 évet.
Előző barátnőm 38 éves volt, és karrierista, és meg is látszott rajta az idő vasfoga emiatt, hiába minden komoly edzés és diéta. Ellenben viszont ő ilyen végső megoldásként gondolkodott a botoxon vagy akármilyen fejet érintő procedúrán (mondjuk a mellei meg voltak csináltatva)...és most ltátam 3 év után, már 41 éves lassan és nem tűnt úgy hogy meg lenne csináltatva a feje.
Na mindegy, mi férfiak meg nem elég hogy költsük a pénzt a kondira, még az időt is töltsük vele és rengeteg energia menjen bele és az eredmény sem biztos és még csak nem is azonnali.
Vagy én maradtam le valamiről?
Most akkó van nőd vagy nincs????
Döntsük már el, mert ez komolyan izgibb mint a Barátok közt final episodeja
és ha abbahagyod az edzést akkor a kutyának sem fogsz kelleni?
vagy csak azért problémás mert a jó pasiknak nem fogsz kelleni, mert nekik ők megtehetik hogy azokkal a lányokkal legyenek akiknek tényleg semmit nem kell csinálni és akkor is jól néznek ki ha isznak és zabálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!