Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A barátnőm ma elköltött 80...

A barátnőm ma elköltött 80 ezer forintot hyarulonsavas feltöltésre vagy botoxra, nem igazán értem. Bárcsak a férfiaknak is ennyire könnyű lenne jobban kinézni?

Figyelt kérdés

Egy 48 éves nőről van szó, de mivel ázsiai, ezért mindig le tud tagadni 10 évet.

Előző barátnőm 38 éves volt, és karrierista, és meg is látszott rajta az idő vasfoga emiatt, hiába minden komoly edzés és diéta. Ellenben viszont ő ilyen végső megoldásként gondolkodott a botoxon vagy akármilyen fejet érintő procedúrán (mondjuk a mellei meg voltak csináltatva)...és most ltátam 3 év után, már 41 éves lassan és nem tűnt úgy hogy meg lenne csináltatva a feje.

Na mindegy, mi férfiak meg nem elég hogy költsük a pénzt a kondira, még az időt is töltsük vele és rengeteg energia menjen bele és az eredmény sem biztos és még csak nem is azonnali.

Vagy én maradtam le valamiről?

2021. júl. 26. 21:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
De buta vagy. A 20 éves lányoknak is keményen meg kell dolgozni az alakjukért. Ha én abbahagyom az edzést, konkrétan semmi fenekem nincs, de annyira, hogy orvos mondta, hogy amiatt fáj a derekam.
2021. júl. 26. 22:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Most akkó van nőd vagy nincs????

Döntsük már el, mert ez komolyan izgibb mint a Barátok közt final episodeja

2021. júl. 26. 22:35
 23/31 A kérdező kommentje:

és ha abbahagyod az edzést akkor a kutyának sem fogsz kelleni?

vagy csak azért problémás mert a jó pasiknak nem fogsz kelleni, mert nekik ők megtehetik hogy azokkal a lányokkal legyenek akiknek tényleg semmit nem kell csinálni és akkor is jól néznek ki ha isznak és zabálnak

2021. júl. 26. 22:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2021. júl. 26. 23:12
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
23 Nem léteznek olyan emberek akik akkor is jól néznek ki ha isznak és zabálnak. Aki többet eszik mint kéne,az bizony meghízik. Még az állatokra is igaz ez,ugye milyen furcsa? A szutyok életmód megbosszulja magát.
2021. júl. 26. 23:34
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor 20-on éves a nő vagy 48?
2021. júl. 26. 23:49
 27/31 anonim ***** válasza:
52%
Hát egy ilyen nő mellett én herét vasaltatnék, nehogy gyerek legyen.
2021. júl. 26. 23:54
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy Magyarországon vagyunk. Ugye tudod, hogy férfiaknak is van botox és plasztika? És az nem jutott még eszedbe, hogy valaki azért edz, mert magának akar tetszeni? Gondolom nehéz elfogadnod ezt a szűk látókörű agyaddal. Felszínes vagy nagyon. Megszállottja vagy a kinézetnek. Keress fel egy pszichológust.
2021. júl. 27. 00:54
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A szike, a facelift az fiatalabbnak mutat, de a filler injekciok puffadt, husz evvel idosebb benult arcu freak-et csinalnak mindenkibol, viszont lehet latni, hogy ot is szurjak.
2021. júl. 27. 01:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
amugy full kamu az egesz, senki nem hiszi el, hogy valaha is volt baratnod. eletedben nem ertel meg nohoz.
2021. júl. 27. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!