Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A barátnőm ma elköltött 80...

A barátnőm ma elköltött 80 ezer forintot hyarulonsavas feltöltésre vagy botoxra, nem igazán értem. Bárcsak a férfiaknak is ennyire könnyű lenne jobban kinézni?

Figyelt kérdés

Egy 48 éves nőről van szó, de mivel ázsiai, ezért mindig le tud tagadni 10 évet.

Előző barátnőm 38 éves volt, és karrierista, és meg is látszott rajta az idő vasfoga emiatt, hiába minden komoly edzés és diéta. Ellenben viszont ő ilyen végső megoldásként gondolkodott a botoxon vagy akármilyen fejet érintő procedúrán (mondjuk a mellei meg voltak csináltatva)...és most ltátam 3 év után, már 41 éves lassan és nem tűnt úgy hogy meg lenne csináltatva a feje.

Na mindegy, mi férfiak meg nem elég hogy költsük a pénzt a kondira, még az időt is töltsük vele és rengeteg energia menjen bele és az eredmény sem biztos és még csak nem is azonnali.

Vagy én maradtam le valamiről?

2021. júl. 26. 21:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

ez igaz!

rendszerszinten el vagyunk nyomva, állandóan jön az incelezés, a hímsovinisztázás, toxic masculinity meg társai

még levegőt se vehetek nyugodtan

2021. júl. 26. 22:13
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fulladj meg.
2021. júl. 26. 22:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
#11 Szerintem vehetsz! Mert nőd nincs, sose volt és nem is lesz 😆
2021. júl. 26. 22:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy incel, szerintem csak simàn elmebeteg.
2021. júl. 26. 22:18
 15/31 A kérdező kommentje:

találjunk már ki valami megszégyenítősdit azoknak az embereknek is, akik KAJAK itt vannak mindig és SZÁMON TARTJÁK hogy kik milyen kérdéseket irnak ki, és MINDIG elolvassák az új kérdeseket és egyből vágják miről van szó, akár még hónapokkal később is.

NA EZ A CIKI ÖREGEM

2021. júl. 26. 22:20
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Te is ráncosodsz, a botox neked is használ.
2021. júl. 26. 22:20
 17/31 A kérdező kommentje:

ja és egyébként mutatja a korlátoltságukat hogy azt hiszik hogy becsajozni olyan nagy szám.

lehet hogy az ő életükben ez tényleg nagy szám, mert lehet nekik is még csak gimiben sikerült először és utoljára, aztán azóta is együtt vannak megszokásból azzal akivel akkor összejöttek.

TANICS MESTER

2021. júl. 26. 22:21
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"de nem értitek meg hogy a kondi NEHÉZ és nem azonnali"

De értjük, mivel nekünk sem azonnali, és a nők alakja sem magától olyan, amilyen.

2021. júl. 26. 22:22
 19/31 A kérdező kommentje:

én nem ráncosodom, mert még mindig elkérik a személyit

nyilvánvalóan a gyerekes arc is közrejátszik abban hogy kevés nőnek kellek.

hyalurom szérumot használok naponta már 3 éve.

szóval ha egy valami miatt, akkor a látható öregedés miatt nekem nem kell aggódnom, de neked a 3 műszakos gyári melód mellett biztosan nagyobb az elhasználódási ráta

2021. júl. 26. 22:22
 20/31 A kérdező kommentje:

a 20-on éves lányok alakja nem magától olyan amilyen?

a magas fiúk magassága sem magától olyan, amilyen

sőt, a nagy mellű nők is éjjel nappal dolgoztak hogy nagy mellük legyen.

2021. júl. 26. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!