A barátnőm ma elköltött 80 ezer forintot hyarulonsavas feltöltésre vagy botoxra, nem igazán értem. Bárcsak a férfiaknak is ennyire könnyű lenne jobban kinézni?
Egy 48 éves nőről van szó, de mivel ázsiai, ezért mindig le tud tagadni 10 évet.
Előző barátnőm 38 éves volt, és karrierista, és meg is látszott rajta az idő vasfoga emiatt, hiába minden komoly edzés és diéta. Ellenben viszont ő ilyen végső megoldásként gondolkodott a botoxon vagy akármilyen fejet érintő procedúrán (mondjuk a mellei meg voltak csináltatva)...és most ltátam 3 év után, már 41 éves lassan és nem tűnt úgy hogy meg lenne csináltatva a feje.
Na mindegy, mi férfiak meg nem elég hogy költsük a pénzt a kondira, még az időt is töltsük vele és rengeteg energia menjen bele és az eredmény sem biztos és még csak nem is azonnali.
Vagy én maradtam le valamiről?
1. mi akadalyoz meg teged a feltoltesben es botoxban?
2. te penzed kolti? nem. akkor meg, nem mindegy, mire kolti? onallo felnott ember.
3. nemhogy inakabb orulnel neki, hogy tesz magaert valamit. a te fajtadnak semmi se jo.. ha nem tesz a no semmit, az a baj, ha tesz, akkor meg az..
4. miert, szerinted a noknek a kondi ingyen van? meg a muszempilla, meg a szortelenites meg a pedikur, smink stb.. mind olyan dolgok, amikre a ferfiaknak egy forinot sem kell koltenieuk.
5. azert nehogymar a noket hibaztasd, hogy bena vagy es nem megy a gyuras. ha jol csinalod es odafigyelsz, akkor lesz erdemeny. persze ha edzes helyett inkabb a kanapendoglesz es picsogsz a gyk-n, akkor ne csodalkozz.
6. neked most mi is a bajod tulajdonkeppen? megint egy ‘bezzeg a noknek milyen konnyu’ rinyalas? erre ismet csak tudom ajanlani a nove operaltatast.
Edzeni ingyen is tudsz :) Én nő vagyok és rendszeresen edzek évek óta, 0 Ft-ot adtam ki rá, ha nem számítjuk a futócipőmet meg a kézisúlyzóimat.
A plasztikai sebészet meg egyéb szépészeti beavatkozások meg a férfiak számára is elérhetőek, de elsősorban próbálj egészségesen élni, ne dohányozz, ne vedeld a sört a kanapén rohadva, és akkor valszeg sokáig jól fogsz kinézni.
hát ez mit szenved itt össze
mindjárt sírok
szegény férfiaknak annyira szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!