Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el önmagam?

Hogyan fogadjam el önmagam?

Figyelt kérdés

Négyzet alakú az arcom. Nagyon nem szeretem de tenni sajnos nem tudok ellene. Szeretném elfogadni és magabiztosan közlekedni az utcán,anélkül hogy azt hinném mindenki engem néz emiatt...

Csatolok egy képet hátha így kicsit egyértelműbb:

[link]

Leginkább a másodikra hasonlít. Van aki szerint szép az ilyen?😥

Sértő megjegyzéseket nem kérek, köszönöm.

2021. júl. 21. 07:33
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
84%

Mivel kb az arcformàd mellett egy rakàs tényező van még, így lehet szép is, meg nem is. Emellett az emberi ízlést megkérdőjelezni...

Mindig van valaki, akinek tetszik, de ez lehet egy tök àtlag ember, vagy akàr egy fetisiszta.

2021. júl. 21. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az arcforma semmit sem jelent. Sőt, hidd el, más észre sem veszi, hogy négyzet alakú az arcod. Ez csak téged foglalkoztat, hidd el, senki mást!

Szerintem az arcforma nem számít. Minden arcformával lehet valaki szép, és kevésbé szép is.

Pl. itt ez a kép:

[link]

Az ezen a képen szereplő nők szerinted csúnyák, mert olyan az arcformájuk, amilyen? Angelina Jolienak is négyzet alakú az arca. Szerintem szép nő, semmi baj nincs vele.

Vagy itt van ez a cikk: [link]

Ott van 50 kép négyzet arcú nőkről. Most lehet, hogy nem mindegyik nő kifejezetten gyönyörű, de szerintem mindegyik tök okésan néz ki.

Hidd el, ez csak szimpla önbizalomhiány, semmi baj nincs veled, csak téged érdekel, hogy milyen alakú az arcod, mások számára tök mindegy, mert a legtöbb ember nem úgy van vele, hogy "minden négyzet alakú ember csúnya" vagy hogy "minden kerek arcú ember csúnya", mert ez nem így működik. Ez nem ilyen fekete-fehér, hogyha egy adott dolog jellemzi az arcodat, testedet, akkor rögtön szép vagy csúnya vagy. Ahogy pl. igen, szépek a telt ajkak, de az, hogy valakinek szép ajkai vannak, nem jelenti azt, hogy szép az arca. Vagy lehet, hogy valakinek egy kissé túl nagy az orra, de ez nem jelenti azt, hogy csúnya az arca. Ez nem így működik. Próbáld elfogadni magad, mert nincs veled semmi baj!

Esetleg próbálj négyzet alakú archoz való frizurát vágatni, hátha akkor jobban megbékélsz magaddal.

2021. júl. 21. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Szerintem ilyenkor az a jó megoldás, ha megnézel más négyzetes arcú embereket is. Szóval azt mondod, hogy egyikőjük sem szép? Egyikőjük sem szép, mert az arcuk négyzetes? Ha szerinted egyikőjük sem szép, akkor az valószínűleg azért van, mert te magadnak bemeséled a saját önbizalomhiányod miatt, hogy a négyzet alakú arc nem lehet szép. De ha pedig szépnek látod őket, akkor ha ők szépek olyan arcformával, akkor te miért ne lehetnél?

2021. júl. 21. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismét a 2-es válaszoló vagyok.

Illetve írtad, hogy "anélkül hogy azt hinném mindenki engem néz emiatt...". Figyelj, én például annyira nem tudom az arcformákat megkülönböztetni egymástól, hogy most a kérdésed miatt is rá kellett keresnem az arcformákra, mert nekem az, hogy négyzet alakú arc, nem mond semmit. Mert na, számomra a négyzet az egy négyzet. És a négyzet alakú arc számomra minden, csak nem egy négyzet. Meg mikor mondják hogy gyémánt, meg szív arcforma... én azt se tudom, hogy melyik melyik. És szerintem a legtöbb ember így van vele. Ránéznek egy arcra, és nem avval törődnek, hogy milyen formájú, hiszen minden arc másmilyen, minden embernek másmilyen az arca (kivétel az ikreké, na :D). Most engem nem érdekel senkinek se az arcformája, hiszen minden arc egyedi mindenhogyan. Most nem számít, hogy milyen az alap arcformád, mert mindenhogy a te arcod más lesz, mint a többi, mert nincs pont olyan két arc. Az arcforma nem számít.

Amúgy bocsi, hogy ennyit írok, de gondolom még nagyon fiatal vagy, és na, ne legyél ilyen dolog miatt önbizalomhiányos!

2021. júl. 21. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat:)
2021. júl. 21. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a csajokon nem az orrt nézem, de gentika, nyugi! :DD
2021. júl. 25. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!