Érdemes lenne új frizurát választanom, vagy inkább fogadjam el önmagam?
18 éves lány vagyok és előre szólok, hogy képet nemt eszek fel/nem küldök!:)
Mostanában egyre többet gondolkoztam azon, hogy miért nem vagyok szép. Az arcomat szépnek látom, és régen mondták is, hogy szép arcom van. A szemöldököm is szép, dicsérte is a kozmetikus. Viszont a hajammal együtt a fejem....egyszerűen rondának látom magamat. A hajam is szép önmagába-mell alá érő, hullámos és göndör között, olyan, mintha hajsütő vassal lenne megcsinálva loknisra. Nagyon szeretem, mert mindemellett dús, vastagszálú. Viszont akkor éreztem magam szépnek, ha vasaltam a hajam. A sok vasalással tönkretettem. Voltam fodrásznál, és Ő is és én is a lépcsőzetes haj mellett döntöttünk, ami egyenesen látszik, de hullámos/göndör hajjal kevésbé. Egyre jobban gondolkozom azon, hogy lehet a hajamon kellene változtatni, levágni, vagy másik fazon, hogy az összhatás szép legyen...ugyanakkor nem merem megváltoztatni a hajamat, mert önmagában nagyon szép!
Volt valaki ilyen helyzetben? Ti mit tennétek? Megpróbálnátok váltani, hátha szebb lesz, vagy inkább elfogadnátok magatokat és maradnátok a réginél? Azért nem tudom, mert ha rosszabb lesz a hajam, bánni fogom, hogy a szép hajamat levágattam(kiskoromban már volt egy nagy vágásom, akkor kivoltam bukva).
Tudja a faxom...
Vagyis kép nélkül nem tudom megmondani, arról kéne hogy most milyen, meg arról, hogy milyet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!