Holnap jön a fodrászom, de nem tudom milyenre vágassam a hajam. Kerek az arcformám ezért nehéz választanom. Képek lent Szerintetek?
[link] Eddig ilyen volt a hajam, de már lenőtt...
Nem szeretem az egyhangúságot, de annyira tetszett ez a haj, szóval lehet ilyenre kellene megint, de igazából rövidebbet szeretnék, csak kerek az arcom és félek, hogy az csak még jobban kihangsúlyozná..
Lehetőségek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
Tudom, hogy nagyrészt szinte ugyan úgy néznek ki, de nekem ez tetszik! Ezekből kéne össze raknom 1 új frizurát, ami barátja a kerek arcnak nem pedig ellensége!!
nekem az 1., 4., 9. jön be, a rihannás nagyon nem (idétlen móricka-fej...)
mutasd meg a képeket a fodrásznak is, sztem az 1. a nyerő, de a szakember jobban tudja:)
Köszönöm a válaszokat! :) Majd beszélek a fodrásszal is, de sokat segítettetek!!! :)
Az 1. nekem is nagyon tetszett, de aztán minél többet néztem annál inkább nem tetszik.. :D
Szóval a 2-3-9 kombinációja lesz szerintem.. :D
Hátul felnyírva mint a 2.-on így átlósan jön lefele mint a 9.-en (elől hosszabb mint hátul)
A frufru és fejtető része pedig olyan lesz mint a 3-on..
Ez így akár egy jó frizura is lehet, de természetesen megbeszélem a fodrásszal, hog yő hogy látja a dolgokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!