Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Holnap jön a fodrászom, de...

Holnap jön a fodrászom, de nem tudom milyenre vágassam a hajam. Kerek az arcformám ezért nehéz választanom. Képek lent Szerintetek?

Figyelt kérdés

[link] Eddig ilyen volt a hajam, de már lenőtt...

Nem szeretem az egyhangúságot, de annyira tetszett ez a haj, szóval lehet ilyenre kellene megint, de igazából rövidebbet szeretnék, csak kerek az arcom és félek, hogy az csak még jobban kihangsúlyozná..

Lehetőségek:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

9. [link]

Tudom, hogy nagyrészt szinte ugyan úgy néznek ki, de nekem ez tetszik! Ezekből kéne össze raknom 1 új frizurát, ami barátja a kerek arcnak nem pedig ellensége!!

2010. máj. 15. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ha már házhoz jön a fodrász, csak tud ajánlani olyat, ami passzol hozzád
2010. máj. 15. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
a Rihannás fajták szerintem nem valami jók, olyan pasisan rövid már, a 2. és főleg az utolsó szerintem, ami igen csini, azt válaszd, a kerekhez szerintem simán jó ;)
2010. máj. 15. 16:20
 3/6 anonim válasza:
Nekem az 1,2,3-as tetszik,a többit rád és a fodrászodra bízom.-)
2010. máj. 15. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem az 1., 4., 9. jön be, a rihannás nagyon nem (idétlen móricka-fej...)

mutasd meg a képeket a fodrásznak is, sztem az 1. a nyerő, de a szakember jobban tudja:)

2010. máj. 15. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Másodikra szavazok!
2010. máj. 15. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Majd beszélek a fodrásszal is, de sokat segítettetek!!! :)

Az 1. nekem is nagyon tetszett, de aztán minél többet néztem annál inkább nem tetszik.. :D

Szóval a 2-3-9 kombinációja lesz szerintem.. :D

Hátul felnyírva mint a 2.-on így átlósan jön lefele mint a 9.-en (elől hosszabb mint hátul)

A frufru és fejtető része pedig olyan lesz mint a 3-on..

Ez így akár egy jó frizura is lehet, de természetesen megbeszélem a fodrásszal, hog yő hogy látja a dolgokat! :)

2010. máj. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!