Melyik frizurát kéne választanom?
Figyelt kérdés
Túl vagyok egy hosszú kapcsolaton,és egy nem túl szép életszakaszon,és magamon sem ártana változtatnom picit.
Most éppen hosszú egyenes szőkésbarna hajam van. Változtatni szeretnék,és találtam is egy oldalt,ahol a frizkók mellé beilleszthettem a képemet. Abból ami látszik szerintetek melyik állna jól?
2010. aug. 23. 15:23
1/23 anonim válasza:
Szia, sztem az első és a negyedik képen látható frizura állna a legjobban, ahogy én kiláttam :).
2/23 anonim válasza:
A 4. a legszebb, de élőben mindennap nem tudod igy megcsinálni magadnak.
4/23 anonim válasza:
Nekem a 3. és 5. tetszik a legjobban.
6/23 A kérdező kommentje:
Ja a negyedik jó,de mondjuk az nem lenne olyan túl nagy változás. És igen igazad van,ahoz,hogy így álljon minden nap sz@rakodhatnék vele.
2010. aug. 23. 15:30
8/23 anonim válasza:
3. mindenképpen az, nagyon jól néz ki
9/23 A kérdező kommentje:
Igazából a harmadikon,és az utolsón gondolkodom nagy-nagyon! De nem tudom megérné e ennyire rövidre vágatni,mint az utolsó. Elég sokáig növesztettem.
2010. aug. 23. 15:32
10/23 anonim válasza:
nekem a 3. és a 4. tetszik. de függ a stílusodtól is, ha kicsit komolyabb vagy még a 2. is jó lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!