Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek kis melle van és...

Akinek kis melle van és nagyobbat szeretne az miért akar nagyobbat? Azt hiszi szebb vagy jobb lesz tőle, vagy miért?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13:01 Teljesen egyetértek, itt bgyiken mintha sokkal toleránsabbak lennének az emberek vagy nem tudom..
2011. júl. 6. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért általánosítok, mert múltkor is feltett ide egy igen husis lány képet, duci volt, ez tény, kár tagadni és 34 kommentből 30 csak áradozott hogy milyen csinos hogy jajdejó végre nem egy deszka....na, ezzel szemben ha utcán megy végig egy ilyen lány, már nem dícsérnék úgy halálra, sőt suliban fő céltábla lenne...és félre értés ne essék, nekem nincs bajom a ducisággal (voltam én is az szóval tudom milyen szemmel nézik az emberek).

Nekem 75B mellem van, egész társaságban a legkisebb, családban is, és kapom is a megjegyzéseket rendesen, elég sokaktól :( Ezért furcsa hogy itt bárki bármit kérdez vagy képet tesz fel, minden szuper és csini és pont jó :)

Ugyanez a fehér bőr: utcán barna csajokat látni, ha bárkivel beszélgetek mindenki szoliba jár, meg ha fehér bőrű lányt lát (pasi létére) akkor egyből "fú de sápatag" de itt ha valaki fehér bőréről kérdez, akkor minden válaszoló dícséri hogy milyen szépséges, meg arisztokratikus, meg minden :)

2011. júl. 6. 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:
hát a többség tényleg ilyen csak én nem mert én megmondom h dagadt vagy h holt sápadt meg ilyenek
2011. júl. 6. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Jah de ha egy 70kg-s 165 cm- es lánynak azt írja valaki hogy hát fogyhatnál vagy 10 kgt már rögtön pontozzák le hogy nah itt van mégeggy anorexiás..:D
2011. júl. 6. 14:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is kis mellem van, és szeretném ha 2-3 centivel nagyobb lenne, mert így nagyobb lenne az önbizalmam, ráadásul tudom, hogy a pasik is hamarabb észre veszik a nagy mellű nőket...:) De plasztikáztatni nem fogom.
2011. júl. 6. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

En tudom hogy nekem jobban allna egy nagyobb mell. Nem nagy, hanem nagyobb.

Azert tudom, mert alapban olyan volt, 80C koruli, feszes, kerek, formas. Sokkal jobban tetszett magamon, eleve az ment az egesz testfelepitesemhez (vekony vagyok, de izmos, a vallaim nem keskenyek, mert sokat sportolok, az a cici pont jol mutatott rajtam). Oltozkodesnel is sokkal tobb lehetosegem volt, mert ahhoz kb barmilyen ruhat fel lehetett venni.

Majd szultem ket gyereket es a cicim eltunt, most 80A van. A testem maradt a regi, vekony, izmos, feszes, de ez a ket bogyo nem illik ra.

2011. júl. 6. 14:33
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az utólsót és hozzá hasonlóakat nyilván megértem az nem lehet könnyű

A kis tinikre gondolok,meg fiatalabbakra h ők mire gondolnak ilyenkor?...

2011. júl. 6. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:
15 évesen 75-80 C-s mellem van.. Tiszta stria, és kb a bokámat verdesi.. OCSMÁNY, úgyhogy én azért cserélnék egyikmásik kismellű lánnyal.. Jó lenne egy egyszerű háromszögbikinit vagy bármit felvenni, de nem, keresni kell valamilyen merevítős, merevszivacsosat, hogy normálisan álljon.. Úgy felvennék néha egy egy toppot akár csak itthonra aludni, de elég gázul néz ki, hogy lóg és tapad rá a felső, kb elásnám magam, úgy nézek ki vele.. Ennyit a fantasztikus nagy mellről, pedig még nem is olyan nagy..
2011. júl. 6. 16:17
 19/20 A kérdező kommentje:

utolsó sajnállak borzasztó lehet!:(

nekem 70E de szerencsére nagyon szép kerek formás feszed, hál istennek nem lóg, volt 1 stria de már nem látszik:)

2011. júl. 6. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én csak azért szeretnék egy számmal nagyobbat, mert akkor tökéletes egyensúlyban lenne a nagysága a testemmel..
2011. júl. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!