Akinek kis melle van és nagyobbat szeretne az miért akar nagyobbat? Azt hiszi szebb vagy jobb lesz tőle, vagy miért?
Szerintem ált.azt gondolják az emberek,hogy a nagy mell a szép,az vonzó a férfiaknak,de nem kellenne így általánosítani.Nekem is kicsi melleim vannak,de én elfogadtam már rég,nem akarok nagyobbakat.A többi lánynak is ezt tanácsolnám.
18/L
nekem nagy mellem van, és higgyétek el kismellű lányok szivesen cserélnék! nehéz melltartót találni, nem tudok ruhákat melltartó nélkül felvenni, tiszta stria a mellem, és 20 év múlva tuti lógni fog már :S ja és sportolni is elég szar vele. legalábbis sportmelltartó nélkül esélyem sincs. nem tehetem, hogy mondjuk bikiniben beállok starndröpizni a parton vagy ilyesmi...
17/L
Tévedtek a nagy mell a jó dumát nem a média találja ki, hanem pasik, ezáltal a nők is.
Nekem kicsi, (75/B) és szeretem hogy ekkora, mert nem lóg, hanem feszes és kerek, nem akarok nagyobbat.
Annak hogy én nagyobbakat akarok elég erű oka van:
a legtöbb fürdőruha, ruha, top egy pattanáscicin semennyire nem mutat, ugyanis a szép dekoltázs az bárki bármit is mond, kellemes látvány, a pasik is jobban szeretik és önbizalmat is ad.
Egyébként furcsa hogy olyan a gyk közössége és a való élet, mintha kétkülön világ lenne. Itt mindenki dícséri a kis mellett, meg ha feltesz egy husis lány képet akkor mindenki dícséri hogy micsoda csini, holott a való életben sajnos pont le van dagadtozva akin van egy csepp husi, illetve a kismellűek halálra vannak szekálva a suliban, kibeszélve a munkahelyen stb.
Én szembesültem mindezzel, nem csak magam, hanem mások kárára is, és azt tapasztalom hogy ami itt szép és csinos (a kis mellek, vagy a 70 kilós lányok) az sajnos a való életben akár suliban, akár melóhelyen, akár utcán - bizony ciki. Sajnálatos, de igaz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!