Milyen kiságyat vesztek (vettetek)? 60x120-sat vagy 70x140-set? Melyik jobb? Úgy értem jobban megéri nagyobbat venni?
Figyelt kérdés
Sajnos a szoba amit kialakitunk a a baba-mama-papa szobára elég kicsi,és minden centi ki van számolva.Csak nem tudom hogy a pelenkázó szélességén vagy a kiságy hosszúságán spóroljak.Erről a témáról,dolgokról nem tudok semmit-első baba.Anyukám pedig messze van hogy segiteni tudjon.Kérlek ha tudtok válaszoljatok.Köszi
29 hetes kismami
2009. okt. 12. 11:32
1/8 anonim válasza:
Mire a 120-as ágyat kinövi a gyerek, addigra már tud rendes gyerekágyban aludni. Tehát ha nem olyan az ágy, hogy ár lehet alakítani heverővé, akkor elég a 120-as.
2/8 anonim válasza:
Nekünk is 120-as van. Bőven elég.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok.Akkor marad a 60x120-as.
2009. okt. 12. 11:49
4/8 anonim válasza:
Nem mértem le mekkora, de elég picurnak tűnik a kiságy amit kinéztünk. Nem fogjuk sokáig használni, az utána levő ágyat is kinjéztük ami 1.5 éves kortól simán használható.
5/8 anonim válasza:
Nekünk is 60x120 van,szerintem a pelenkázó legyen nagyobb.
6/8 anonim válasza:
Nekünk 70x140-es van, mert ezt át lehet alakítani gyerekággyá, ha már nem kell a rács. Így minimum 6-8 éves koráig használható lesz:)
7/8 anonim válasza:
Mi külön szobába rakjuk majd a picit, ahova csináltatjuk a bútorokat. Csak 60x120-as kiságyat vettünk, mert csináltatunk egy egyszemélyes ágyat is, amin én leszek majd a kisbabával az elején. Úgyhogy majd az lesz az ő ágya, ha nagyobb lesz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem elég a 60*120-as. A pelenkázó nálunk a fürdőbe került, és nagyon hasznosnak bizonyult. Fürdés után egyből lehetett öltöztetni.
Jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!