Miért divat a nők körében a hosszú karom? Miért van minden nőnek akkora körme?
Figyelt kérdés
Ahányszor csak nőkkel ismerkedem,mindegyiknek vagy műkörme nagy vagy hatalmas saját körmei vannak,ami még rosszabb. Mi a jó ebben a nőknek? Miért szeretik? Miért divat? Főleg kaparni vele.2021. jún. 22. 04:42
11/15 anonim válasza:
Hát én egy nőt sem ismerek a környezetemben, akinek műkörme van, de sztem ti mást értetek nő alatt.
12/15 anonim válasza:
12.
Valószínű igazad van.
Az igényes nők csak festik a körmüket, de van olyan amelyik még ennyit sem tesz.
13/15 anonim válasza:
Én nagyon kevés olyan nőt ismerek és látok, akiknek tényleg hosszú, karomszerű körmei vannak. Persze, biztosan van olyan is, akinek ez tetszik és szerintem nincsen vele gond. Viszont azt semmiképpen sem mondanám, hogy ez lenne a divat és gyakori, elterjedt. A többségnek szerintem pont inkább természetes kinézetű körmei vannak, akár a sajátja, akár mű. Egyszer a körmösömmel is beszélgettem erről, ő is azt mondta, hogy a legtöbb vendég rövid körmöt csináltat és egyáltalán nem jellemző még maga a hegyes forma sem, a hosszú pedig egyáltalán nem.
14/15 anonim válasza:
Én ezt sosem értettem, engem mindig zavart a házimunkában, kertészkedésben, úgyhogy levágom tövig. A géllak tönkreteszi a körmöm, magamnak sima lakkal kifesteni nem tudom, arra meg nem szórok több ezer forintot pénzt hogy kifesse valaki és 2 nap múlva lekopjon. :) De ez én vagyok, költök másra helyette. :) A hosszú körömtől még nőként is kiráz a hideg, főleg amikor a kis művileg dúsított, hosszabbított hajukat igazgatják vele fél percenként a kislányok.. Az is szép látvány, amikor a buszon, mások előtt nekiállnak kikapargatni a hatalmas műkörmük alól összegyűlt koszt, a ránézésre ápolt, normális nők.. :D
15/15 anonim válasza:
Azérg mert ilyenek az emberek. Mindannyian mások vagyunk. Van nő akinek rövid a haja van akinek hosszú. Van aki sportos van aki elegáns. Senki se ugyan olyan. Biztos van olyan folgotok nektek is amit mi nem értünk hogy miért van de senki sem szól be miatta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!