Miért divat a nők körében a hosszú karom? Miért van minden nőnek akkora körme?
Kíváncsi lennék hogyan töröl nagydolog után.
Számomra ez a köröm mánia egyenesen taszító, nem tudom minek, kinek csinálják.
És mennyi idő elmegy amit ráfordít egy ilyen baromság legyártatására.
F.40
1. Ez is ugyanolyan nőies és "öltöztet", mint egy jó smink vagy csinos ruha.
2. Ez sokaknak az én-időhöz hozzátartozik, hogy megcsinál(tat)ják a körmeiket.
3. Kikapcsolódás. Olyan, mint egy pasinak a gamelés vagy szerelés.
4. Varriálható, nem unalmas. Egyik héten rózsaszín, 2 hét múlva nude, újabb 2 hét múlva sárga.
5. Sokaknak csak ez az egy luxusuk van. Más beül egy kávézóba, ő a körmét csináltatja meg ennyiért.
6. MAGÁNAK akarja, hogy tetszen.
7. Rengeteg csajnak nem elég erős a körme, így esélytelen, hogy a sajátjából legalább egy normál hosszúságot elérjen (ami tovább tart, mint 2-3 nap).
8. Nem kell attól félni, hogy beszakad, megsérül a köröm. Védve van.
9. Sokan csak így tudnak/tudtak leszokni a körömrágásról.
Nem baj, ha neked nem tetszik. Véleményhez jogod van. De akkor ne ismerkedj olyannal, akinek ilyen a körme. Ezzel csak magadat hergeled.
ilyennel is bajotok van?
"hatalmas saját körmei vannak"
Ehhez hasonlót tudnál belinkelni?
Nem hogy nem szép, nehezebben lehet vele bármit csinálni, mint egészséges hosszúsággal, de még csak nem is higiénikus.
A mocsok, az összes baktérium rátapad az aljára, és hiába mossa alaposan az ember, ott marad.
Nem lehet túl kellemes így ceruzát vagy krétát megfogni.
Nekem a sajátom van, az se nagyon hosszú - a fehér rész max 3 milliméter. Engem a bőrápolási videokban szokott kiakasztani a hosszú karom. Nyilván kezet mos, azt nem vonom kétségbe, de azt nem hiszem, hogy minden kézmosásnál egyesével végigdörzsöli a körmeit is. És akkor mutogatja az arcát a körmeivel, és azzal teszi fel a cuccokat. Yeesh.
Ettől függetlenül van, ami nagyon jól néz ki.
6!
Szép kis litánia, gratulálok!
De! A nagy kérdésre nem adtad meg a választ, miszerint nagydolog után mit kezd ekkora karmokkal.
Amúgy az utolsó mondatodban van igazság, csupán az a baj hogy keresve is alig találsz olyan nőt aki nem gyártat karmokat magának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!