Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítót miért hordanak...

Fültágítót miért hordanak emberek?

Figyelt kérdés
Most komolyan mi értelme van ennek a baromságnak? 1. Jól nem néz ki viszont hülyén igen. 2. Szétb@ssza a füledet totálra. 3. Nem higiénikus egy idegen tárgy a testen-testben. 4. Hordhatod életed végéig miután már rottyra nyúlt a füled. 5. Normális munkahelyet ezzel a fasságal a füledben ne is próbálj meg keresni. 6. Miért jó az, hogy mindenki furán néz rád? Csak kiváncsi vagyok, hogy ki miért szánja erre magát?

2021. máj. 17. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Divat.
2021. máj. 17. 14:16
 2/15 anonim ***** válasza:
35%

Teljesen egyetértek veled kérdező!

Én is elgondolkozok mindég az emberek fasságain amit a testük ellen követnek el.

Nem tisztelik a testüket, nem vigyáznak rá, és ezáltal az egészségükre sem.

A tetkókkal is így vagyok, ezzel a tágítókkal meg aztán...

Anal plugról amit napközben is használnak az meg külön világszám.

Nagy az isten állatkertje, de sajnos alacsony a kerítés.

2021. máj. 17. 14:37
 3/15 anonim válasza:
88%
Szerintem ízlések és pofonok, gondolom aki hordja, annak tetszik. Ahogyan tudom, egy idő után visszazsugorodik az a lyuk, amennyiben nincs benne tágító (ugye a lyukasztott fülis be tud nőni ha nincs benne fülbevaló).
2021. máj. 17. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

1. ez teljesen szubjektív

2. nem, ha jól csinálod

3. nem, ha jól csinálod

4. ez a lyuk méretétől függ. de ha bazi nagy is, és csal lóg üresen, ez neked miért fáj? nem a te füled

5. ez a magyar hozzáállás, szerencsére jobb helyeken nem állnak meg a külsőségeknél

6. a legöbb ember vagy észre se veszi (a lyuk méretétől függ) vagy leszarja. de aki akar az bármin kiakad, ugye

a kérdésedre a válasz amúgy: divat és stílus

2021. máj. 17. 15:15
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Kihisztizted magad? Akkor lépjünk tovább.

Számomra sem a legszimpibb dolog, de ha valakinek ez tetszik rohadtul nem érdekel annyira hogy leálljak fikázódni.

2021. máj. 17. 15:44
 6/15 A kérdező kommentje:
5-ös ha nem tetszik a kérdés akkor nem kell rá válaszolni semmitmondó választ.
2021. máj. 17. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

1. Nekik tetszik, a te véleményed meg senkit se érdekel rajtad kívül.

2. Nekik megéri, ők bajlódnak majd vele, ismerik a következményeket és ezzel együtt vállalják.

3. Lásd előző pont.

4. Baromság, könnyen összevarrja egy plasztikai sebész. Nyilván aki csináltat az ezt is vállalja.

5. Normális munkahelyen a kutyát se érdekli hogyan nézel ki, manapság szerencsére már kevés munkakörben kizáró tényező az extrém megjelenés.

6. Kit érdekel, hogy más furán néz? Nézzen, ha nincs jobb dolga. Az extrém külsejű embereket vagy totálisan nem érdekli ki mit gondol (ami nagyon helyes, mindenkinek így kéne gondolkodnia), vagy még élvezik is a polgárpukkasztást.

Nekem se tetszik a fültágító, de értelmes ember szubjektív témákban nem nyit vitát.

2021. máj. 17. 16:44
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Szóval csak picsogni akartál meg kispajtást keresni, akivel együtt köpködhettek arra akinek fültágítója van. Micsoda komoly élet. :D
2021. máj. 17. 17:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Minden szubjektív valamilyen szinten, ilyen alapon nem létezne a gyakori kérdések.
2021. máj. 17. 17:04
 10/15 A kérdező kommentje:
8-as ha nem a kérdésre adsz választ az a picsogás.
2021. máj. 17. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!