Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi youtube videósokról?

Figyelt kérdés
Veres Fanni, Nikoletta VY, Őszintén szólva Zsófi, Szalay Csenge, Colour Maniac, Módis Gabi, Holényi Zita, Karin Dragos, Viszkok Fruzsi?
2021. máj. 4. 13:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Zsófit nagyon szeretem,valóban jó hallgatni,a gyilkosos videók nem érdekelnek,a kormos,a haul és a kiértékelő,smink és arcápolás jó tőle sztem. Liveot is gyakran nézem tőle.

Holenyi Zita 1 régi videóját láttam,sminkesasztalosat az alapján nem tudok mit mondani róla.

Csenge jól sminkel,jó a beauty brandje is bár nagyon draga és nem próbáltam de jókat mondanak,tehetséges lány.

Viszkok Fruzsit régen nagyon szerettem,a BuJo videóit és géllakk videóit a mai napig szeretem,de nagyon megváltozott,unalmas nekem,nem nézem.

A többit nem ismerem. L

2022. nov. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!