Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi youtube videósokról?

Figyelt kérdés
Veres Fanni, Nikoletta VY, Őszintén szólva Zsófi, Szalay Csenge, Colour Maniac, Módis Gabi, Holényi Zita, Karin Dragos, Viszkok Fruzsi?
2021. máj. 4. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem ismerem egyiket se
2021. máj. 4. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Veres Fanni: Nézem, de valahogy van benne valami irritáló, a hangja, az arca... Nem is tudom. Pedig aranyosnak tűnik.

Nikoletta VY: Imádom, egyik kedvencem. De amikor egy termékről beszél, 5-ször elmondja a nevét 1 perc alatt :D

Őszintén szólva Zsófi: Szeretem hallgatni, sminkelés terén én nem tudok tőle tanulni semmit, de nagyon szimpatikus, így az ilyen témájú videóit mindig nézem. A gyilkosos és könyves videói nem érdekelnek.

Szalay Csenge: Nagyon tehetséges, de számomra irritálóan beszél.

Colour Maniac: Jaj ne... Nem igaz, hogy nem veszi észre, mennyire vállalhatatlanul sminkel. A személyisége sem szimpatikus, és halmozza a gagyi termékeket, ha ezeknek az árán minőségi termékeket venne, úgy is sok sminkje lenne.

Módis Gabi: Régen szerettem és néztem, de mióta megszületett a gyereke, már semmi olyan videót nem csinál, ami számomra érdekes lenne.

Holényi Zita: kedvencem volt, de unom, a videói már a semmiről szólnak, nem érdekes számomra a tartalom amit gyárt, és egyre unszimpatikusabb, megváltozott.

Karin Dragos: Régen utáltam, mostmár aranyosnak gondolom, de még mindig úgy gondolom, hogy csak kislányok nézik. A sminkjei pedig egyformák.

Viszkok Fruzsi: ő amúgy ért is valamihez? Gyerekes, és éppen ezért csak gyerekek nézik.

2021. máj. 4. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Karint régebben néztem, szerintem elég normális, Viszkok Fruzsi már borzaasztó idegesítő, tiszta öreges lett és a videói is roppant unalmasak és egyáltalán nem érdekesek.
2021. máj. 4. 14:19
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Fanni, Nikolett, Zsófi, Karin nekem ők rettentő unalmasak.

Gabi és Zita amolyan magánakvaló mindkettő, nem is értem miért videóznak. Fruzsi számára ez az egész csak egy munka, kirakja a kötelező heti videókat, de egyáltalán nem reagál se a kommentekre, se semmire, őt ismerem személyesen is, nem szimpi 😁

Colour Móni: Nem is tudom, nekem valamiért ő se szimpatikus. Talán a rettentő nagy egója miatt, nem tudom. Valamiért marha jó csajnak hiszi magát, folyton teszi veszi magát a ruhapróbálós videókban is, néha akkorát röhögök rajta, úgy viselkedik mintha szupermodell lenne.

Csenge szimpatikus, szép lány, és ért is hozzá, miről beszél.

2021. máj. 4. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Viszkok Fruzsi könyves videóit nagyon szeretem, a többi nem igazán érdekel. (Mármint se az ő többi videója, se a többi felsorolt videós, nagy részükről nem is hallottam még.)

Annyit jegyeznék még meg, hogy Fruzsi "környezetvédelemről" szóló videói mindig nagyon felidegesítenek, azok miatt hagytam abba a nem-könyves videói nézését.

2021. máj. 4. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Miért, milyenek azok a videói Fruzsinak? Mi idegesit?
2021. máj. 5. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Egy divatholmikat és kozmetikumokat halmozó youtuber egy coca cola által szponzorált videóban beszél az újrahasznosítás fontosságáról, és kb. ennyiben kimerül a környezetvédelem.... ennél még az is jobb lenne, ha nem beszélne a témáról. :D

2021. máj. 6. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem. Jogos, igazad van :)
2021. máj. 6. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
65%

Fruzsit szoktam csak nézni, nekem pl. bejön, hogy felnőtesebb, kicsit introvertáltabb, mint a többi youtuber...én is ilyesmi típus vagyok, talán ezért szimpatikus a hibái ellenére is

Az őszintén szólva - régebben fel voltma íratkozva, de nem tehetek róla, borzasztóan idegesít a stílusa, ahogy beszél...nem bírtam tovább nézni

Karin Dragost csak "hallásból" ismerem de sose néztem, a többit nem ismerem

2021. máj. 7. 16:47
 10/11 anonim válasza:
38%

Csak Viszkok Fruzsiról meg Őszintén szólva/Greensophia-ról tudom, hogy kik.

Viszkok Fruzsit sose néztem, nekem nem szimpatikus valamiért.

Zsófi meg...körömlakkozós videóját láttam először még évekkel ezelőtt, akkor még szimpatikus volt, lazának tűnt.

Az a baj, hogy azóta nagyon sokat nőtt az arca, látszik, hogy nagyon meg van magával elégedve, pedig nagyon sokszor hülyeségeket beszél nagy magabiztossággal. Arcápolásos dolgokról össze-vissza beszél. Ellentmondásos dolgokat csinál és mond. Sok mindent elmond róla, hogy life coach akar lenni, vagy valami hasonló, de asszem nem pszichológus. Ugye az kb ingyen pénz, nézzetek szét a life coachok között, puffogtatsz pár közhelyet a privát óráidon, neadjisten előadásaidon, aztán megfizetnek érte bőségesen, nulla anyagköltséggel. Valahol olvastam, hogy kérdezték, miért nem ment el sminktanfolyamra. Minek menjen? Ha azzal akarna pénzt keresni, akkor abba bele kell fektetni pénzt, megvenni az anyagot, hogy mást sminkelgess stb. Az neki nem éri meg :D Ennyire el vannak keseredve az emberek, hogy ilyenek tanácsaira szorulnak. Na róla pont nem tudom elképzelni, hogy jobban belemászna valakinek az életébe és tényleg mély együttérzéssel akarna próbálni segíteni. Megnéztem pár live-ját és akárki kérdezett tőle valamit, 2 szóban lerendezte aztán témát váltott. Pl "most halt meg a hörcsögöm, sírtam 2 napig... "ÓÓ igen? Nagyon sajnálom.. Na szóval ez a paletta tegnap érkezett és imádooooooom" -jó ez most csak egy példa volt, pontosan már nem tudom hogy volt, csak hogy értsétek miről beszélek.

na hát izé...legalább valami együttérzést magára erőltethetne.

előadja magát, hogy ő kb a tökéletes nő, na ő aztán sose hibázik, meg ő márpedig sose fog visszamenni dolgozni 8 órába sehova. XD Hallod annyira irigylem, hogy ebben olyan hótbiztos tud lenni. Én pl magamról nem mondanék ilyet, mert kitudja hogy alakul az élet, nem?

Mondjuk ezt ilyen férj mellett, egyelőre úgy néz ki, hogy meg lehet tenni. Elvileg ők sose még csak egy ferde pillantást se vetettek egymásra, annyira nagy az összhang. Én magamból kiindulva, sose szeretnék olyan férjet, aki bólogató kiskutya, hazaér a melóból és még rárakom a gyerekeket hogy hadd mehessek edzeni meg youtubeozgatni. Nekem bűntudatom lenne, hogy én egyedül vikkendezek, ő meg vásároljon be, menjen a gyerekekért, de menjen dolgozni is mindenki helyett, azért főzzön is ha belefér.. én meg max kiporszívózok ha van kedvem. :D Azért vagyok ki rá, mert káros nagyon, hogy ezt mutatja magából, hogy ez a normális. Az megint egy más kérdés hogy évek óta videózik, de ilyen tessék-lássék módon vágja meg a őket, "jóvanazúgy nekik" alapon. Az hogy mennyit sminkel, pont nem érdekel, bár amennyi smink cuccot összevásárol, szerintem 3 emberöltő alatt nem tudná elkenegetni, de ő tudja :D Szerintem annyi színárnyalata van minden palettájából, hogy emberi szem nem tudja megkülönböztetni. Meg ugye legalább értene hozzá, de sminkelni nem igazán tud. Én kb életemben megnéztem 2 db sminkes videót még 2008-ban, aztán az alapján jobbat maszatolok álmomból felkeltve a szombati grillezésből megmaradt szenesre égetett csirkemellel :D

Ez a hsz is valószínűleg törölve lesz, mert a negatív kritikát azt ki nem állhatja és törli. Ha normálisan mondod el, akkor sem (próbáltam, igen, néha próbálok még élni a szabad vélemény nyilvánítással). Ömlengeni meg dicsérgetni azt szabad. Jó. Ennyit róla :D

2021. szept. 13. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!