Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 30-40...

Miért van az, hogy a 30-40 feletti nők haja maximum vállig vagy picivel váll alá ér? Ez elegánsabb, esetleg fiatalít?

Figyelt kérdés
Jelentéktelen a kérdésem, csupán feltűnt, hogy kevés hosszú hajú nőt látok 30 felett.

2021. máj. 2. 20:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva tapasztalom, most majdnem derékig ér a hajam, sokkal kevesebbet kell vele foglalkoznom, mint mikor "pixie" frizurám volt - akkor állandóan muszáj volt beszárítani, naponta formázni, vasalni. Mivel sokat taperoltam, ezért gyakran kellett mosni is. Most reggelente 2 perc alatt befonom, és estig nem érek hozzá, így heti 1x elég mosnom.

Szerintem SOKKAL kevesebb pepecseléssel jár a hosszú haj, saját tapasztalat alapján.

De egyébként a kérdésre tényleg ez a válasz szerintem, sokan hiszik hogy egyszerűbb lesz kezelni ha levágják rövidre.

2021. máj. 3. 13:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Dettó én is ezt írtam mint a 21. Hosszú haj kevesebb macera 😊
2021. máj. 3. 14:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért lenne macerásabb a hosszú haj, hiszen a rövidet is ugyan úgy illene balzsamozni, formázni, ápolni.

Az enyém jóval vállon alul ér és már egyszer írtam, hogy 46 vagyok, de rendszeresen használok hajpakolást és gyógynövényes öblítőt. Az állaga így sem tökéletes, de ez genetika is, gondolom, hogy eléggé vékony szálú. Aztán még ki is kell simítani. Igen, van munka vele elég, de sosem sajnáltam az időt ilyesmire.

2021. máj. 3. 15:50
 24/26 jpeter1 ***** válasza:
17%
A párom 41 éves és kibontva bokáig érő haja van. Nagyon dús, és egészséges. Legtöbbször kontyba rakva hordja. Nagyon elegáns, és szép magas kontyokat tud belőle rakni.
2021. máj. 4. 12:03
 25/26 anonim ***** válasza:
69%
En 36 vagyok es majdnem derekig er, de nagyon vekonyszalu. De nem akarom levagatni, pedig nekem maceras igy, mert mindig lapos.
2021. máj. 4. 20:32
 26/26 Katona Dius ***** válasza:
100%

-Egyrészt sokan hiszik, hogy könnyebb kezelni a rövidebb hajat. Erről nincs személyes infóm, amióta elértem azt a kort, hogy én mostam magamnak és én kezeltem (kb 6 évesen), hátközépig érő, vagy hosszabb hajam volt.

-Viszont sokan a gyerek miatt vágatták le, mert kisbaba mellett nem volt idejük ezzel is vacakolni és inkább választották a rövidet, utána meg mikor nagyobb lett a gyerek, maradtak a rövidnél.

-Illetve sokan 30 felett már kezdenek őszülni, van aki csak 40 fölött és sokan választanak olyan hajhosszt, amire bőven elég egy doboz festék.

2021. máj. 6. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!