A suli nem tiltja a sminkelést, de még is mi a maximum szerintetek amit egy középsulis lány használhat?
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 13:20
1/7 anonim válasza:
Natúrabb színekkel szerintem lehet szép sminket használni.Nálam ez mindig úgy működött,hogy hétköznapokra csak az alap szempillaspirál meg korrektor,viszont voltak olyan napok,amikor kicsit jobban kicsiptem magam.Olyankor valami natúr szem smink,tussal,illetve olyankor ruzst is tettem fel.
2/7 anonim válasza:
Én is úgy gondolom mint az elöttem szóló, bár több iskolában láttam már piros rúzst amiért egyszer sem szólt egy tanár sem, de nekem valahogy az már mégsem férne bele.
3/7 Miss Endzsi válasza:
Én hordtam piros rúzst is, általában sötétbordót.
4/7 anonim válasza:
Ahogyan jól érzed magad. Ha nem apácazárda, akkor úgyis minden 2. lány ki lesz sminkelve. Én mindig erős sminket hordtam 11.-től kezdve (mondjuk ízlésesen megcsinálva), de soha nem szólt senki érte, mert szorgalmas, jó tanuló voltam. Optimális esetben ennek kéne, hogy számítson egy iskolában, nem pedig, hogy ki hogyan néz ki.
5/7 Metionin válasza:
Natúr színekért nálunk nem szóltak, erős színű rúzs miatt már igen.
6/7 anonim válasza:
Nálunk a sminkbe egyáltalán nem kötöttek bele, de az akár csak nude színűre (!!!) kilakkozott körmökbe és a színes (kék, zöld, lila) hajba már igen. Szerintem ezt a logikát senki nem érti.
Iskolába szerintem tökéletes egy szépen megformázott szemöldök, natúr színek, egy enyhe tusvonal és szempillaspirál.
A szájjal nem feltétlenül kell sokat foglalkozni, mehet rá egy kis ajakbalzsam, vagy egy nagyon természetes és tartós folyékony rúzs.
7/7 anonim válasza:
Korrektor+alapozó+pirosító+szempillaspirál+tus+szemöldökformázó+nude rúzs vagy szájfény+ enyhe szemhéjpúder...
Szerintem több nem is kell ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!