Miért van az, hogy a 30-40 feletti nők haja maximum vállig vagy picivel váll alá ér? Ez elegánsabb, esetleg fiatalít?
Nem tudom, mennyire számít igazán hosszúnak, a derekamig nem ér le, de a hátam közepéig biztosan.
Nekem másokon tetszik a rövidebb haj is, de feltűnt, hogy hosszabb hajú nőket ritkán látok 30 felett.
Ezért gondoltam, hogy lehet ennek valami konkrét oka.
49 vagyok és hosszú a hajam. Fekete és göndör és nagyon dús, nincs vele sok macera. Mármint az ápolással van, de megáll magától, nem kell igazgatni.
De ha vékony szálú hajam lenne amit mindig igazgatni kellene, biztos hogy nekem is vállig érne.
Ez az én álláspontom saját magamnak haj hosszúság ügyben. 😊😉
Na, én vállig és hátközépig fokozatosan vágott hajú megmondom a tutit. :D
Nem tudom 30 körül mi van, de 40 után jön a klimax, csökkenek a hormonok, ezek magukkal hozzák a többi hormon borulását, ez száraz, töredezett hajjal és hajhullással járhat.
Meg van olyan is, aki szerint már nem való egy 40-es nőnek a hosszú haj es beáll a jobbik esetben Karen frizurás, rosszabbik esetben vörös/hupililás kockahajúak táborába.
Amúgy nyugat-európában, úgy látom többen hordanak hosszabb hajat, idős korban is mint itthon.
Nem érnek rá sokat bajlódni vele, meg az életkor előrehaladtával sokaknál romlik a haj minősége. Megritkul, vékony szálú lesz, hullani kezd. Inkább 40 felett.
Nekem hosszú hajam van.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!