Hogyan vágjak vissza? 17/L
Figyelt kérdés
Mindenki azzal piszkál, hogy milyen alacsony vagyok. Mit tudnék nekik visszamondani?2010. aug. 22. 08:55
11/16 anonim válasza:
én 157 vagyok és 16 éves.elvileg még mind a ketten nőhetünk.egy ideig engem is idegesített,hogy alacsony vagyok de aztán hozzászoktam sőt meg is szerettem és általában azt mondják,hogy nagyon cuki,hogy ilyen kicsi vagyok.ha valaki beszól akkor mosolyogj rajta egy sort és ne érdekeljen tovább
12/16 anonim válasza:
Azt írom amit a többiek: A jóból mindig keveset adnak.
13/16 anonim válasza:
Nemám elkeseredsz, hogy kicsit alacsonyabb vagy! :) Amúgyis 21éves korodig fejlődsz, még tényleg nőhetsz is akár. Neked pedig könnyebb a dolgod a srácokkal mint nekem... Én 170 cm vagyok kb és amikor volt egy kb akkora barátom mint én, már azon izgultam, hogy nehogy túlnőjjem :P Velem az a gond, hogy többnyire az alacsonyabbak tetszenek mert azok olyan kis aranyosak :$ Én meg annyira nem vagyok alacsony 170 cm-rel 15 éves csajsziként. De nem bánom, elfogadom. Vannak magasabbak is nálam. Nálad meg vannak alacsonyabbak is ;) Remélem azért nem érzed magad rosszul azért mert kisebb vagy egy picit a többieknél :D
14/16 anonim válasza:
mit nem adnék ha 155 lehetnék?!!:S
én 165 vagyok,de sokszor már túl magasnak érzem magam.a barátom is velem egy magas majdnem...csak pár centivel magasabb 170 örül van.:S és még magassarkút se merek felvenni mellette:S meg am is imádom ha egy pasi magsabb nálam (akár 15-20 centivel is) szóval ha kisebb lennék több lenne a "pasi választék" xd:D:S
15/16 anonim válasza:
Mondd azt, hogy a jóból mindig csak keveset (kicsit) ad az élet! :))) Én is alacsony vagyok, de engem ezért soha nem piszkáltak (igaz, sokan voltunk alacsonyak a társaságban), sőt az előbb leírt mondást is egy szomszéd mondta nekem.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.:) Örülök, hogy így látjátok a dolgokat.
2010. aug. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!