Hogyan vágjak vissza? 17/L
Figyelt kérdés
Mindenki azzal piszkál, hogy milyen alacsony vagyok. Mit tudnék nekik visszamondani?2010. aug. 22. 08:55
1/16 anonim válasza:
ó szegény barátnőmet én is ezzel piszkálom, mégis miket mondanak? van egy másik csaj is aki alacsony, de őrá inkább azt mondják, hogy milyen cuki meg minden
2/16 anonim válasza:
Nekem legalább nem kell térdelni! XD
Na jó viccet félretéve:
- Sokkal jobb kisebbnek lenni mert, így nem nekem kell a szekrény tetejét letörölni!
3/16 anonim válasza:
előző: viszont a kicsik tudják meg legkésőbb, hogy esik :)
Amúgy a csajoknál nem gáz ha alacsonyak. Pasiknál inkább, de ezzel együtt kell élni, mivel ez genetika kérdése, nem lehet vele mit tenni.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, írjatok még!:)
Elsőnek írom, hogy az elején még vicces, meg nevetek rajta, de 25ödjére már kicsit idegesítő.
2010. aug. 22. 12:43
7/16 anonim válasza:
Örülj neki, te sokkal több pasi közül válogathatsz, mint egy colos :D
8/16 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy jóból kicsit adnak! :))
9/16 anonim válasza:
mennyi az a nagyon alacsony?hány cm vagy?:)
10/16 A kérdező kommentje:
155 cm.
2010. aug. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!