Mivel vágjak vissza, ha beszólnak a fogszabályzóm miatt?
Szerintem ne vágj vissza mert csak olaj a túzre, plusz ha elkezdi egy és aztán 8 an mert látják, hogy erre ugrasz, akkor mindenkivel leálsz csatározni?
Sztem ne foglalkozz ezzel, neked szépek lesznek a fogaid , akik meg nem hordják azoknak mind összetorlódik huszonévesen aztán kiszuvasodik a köze, meg kitörik, kirothad, mehetnek koronát csináltatni.
"Legalább adok magamra"
"Szebb fogsorom lesz mint bármelyikőtöknek"
ez egyáltalán nem szégyellnivaló dolog, sőt!
a gazdagság jele!
Mosolyogj kedvesen! Aki emiatt beszól, az buta, ne legyél Te is az.
Én 26 éves vagyok, 1 éve van fogszabályzóm, de még soha nem szólt be senki. Viszont a munkatársaim és elég sok ügyfelem megjegyezte, hogy klassz dolog, hogy belevágtam.
Legyen elég neked az, hogy tudod, hogy milyen szép lesz utána egy életen át a mosolyod.
A fogszabályzó ma már nem ciki, akinek van, az azt mutatja, hogy igényes. Kérjél majd rá színes gumikat, szerintem tök menő;) Nekem pink és uv zöld gumik voltak rajta:D Miközben kosztümben és tűsarkúban dolgozom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!