Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem volt önbizalmam, pedig már sokan mondták, hogy milyen szép vagyok. De ezt az ismerőseim mondják (avagy anyum, barátnőim), szóval nem igazán tudok hinni nekik.

Barátom sincs, szóval az is csökkenti az önbizalmam.

Képek:

[link]

[link]

[link]

Őszinte kritikát kérnék, nem kell csak az önbizalmam hiánya miatt azt mondani, hogy szép vagyok, mikor nem is.

Ha meg valaki felismer, akkor meg.. hát ez van. =)

15/L

2010. aug. 21. 13:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
hajad nem a legjobb, arcod meg olyan átlagos:/ nem vagy csúnya, de fodrász csodákra képes:D
2010. aug. 21. 14:00
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép a szád:)

Meg úgy összességében is szép vagy, nekem a hajad is tetszik.

2010. aug. 21. 14:06
 23/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy csúnya, hasonlítasz egy volt osztálytársamra. (Ha ő nem lenne 24, azt mondanám, ő vagy). Ő szép
2010. aug. 21. 14:22
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is szép vagy, de úgy látom kb. annyi önbizalmad van, mint nekem vagyis nemsok...én tudom magamról, hogy nem vagyok szép de mégis sokan mondják, aztán kezdtem rájönni, hogy talán télleg nem vagyok olyan csúnya. Minden azon múlik, hogyan állsz hozzá a dolgokhoz. Ha azt gondolod magadról, hogy csúnya vagy az hatással van a környezetedre, mert a kisugárzásodban megmutatkozik ez a gondolat...Gondold azt, hogy szép vagy, legyen önbizalmad, ne törődj senkivel és a környezeted is annak lát majd és akkor barátod is lesz. Nekem egyébként tetszik a hajad, főleg az 1. képen.
2010. aug. 21. 14:31
 25/40 anonim ***** válasza:
84%

Csak egy kicsivel több vidámság, élet legyen a tekintetedben és máris tuti csaj vagy. Így csak jó csaj :D

Másképp fogalmazva: valóban kiült az arcodra hogy nincs önbizalmad, hogy nem gondolod szépnek magad. Keress egy fiút aki addig hajtogatja milyen szép vagy, míg tényleg el nem hiszed... 21F

2010. aug. 21. 14:49
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
szuperszép vagy :) a szád isteni, akarommondani istennői :P
2010. aug. 21. 14:58
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

az első kép a legjobb, gyönyörű vagy rajta :)

ha úgy hordod a hajad, mint az első képen, az áll a legelőnyösebben, az alakodért pedig ölni tudnék :D

2010. aug. 21. 15:03
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Az alakod nagyon jó. Az arcod nem igazán tetszik, de semmiképp nem vagy csúnya.
2010. aug. 21. 15:35
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúnya, az alakod kimondottan szép és muatatósak a telt ajkaid. A frizuráddal kéne inkább kezdeni valamit, nem a legelőnyösebb.
2010. aug. 21. 17:44
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szép egyszerű kislány vagy, még hiányzik belőlled a nőiesség, de ez nem is baj ennyi idősen. A hajaddal pedig tényleg próbálj valamit kezdeni.
2010. aug. 21. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!