Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak ketté van vágva a nyelve?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, de kicsit tartok is tőle. Aki esetleg megcsináltatta: mennyire zavarja a beszédben? Meddig tart a gyógyulás? Mennyire lehet érzésteleníteni.2021. ápr. 11. 21:45
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszik, ha egy lánynak ketté van vágva a nyelve.
Nekem kifejezetten nem tetszik, ha egy lánynak ketté van vágva a nyelve.
Semleges, nem tetszik, de nem is zavar, ha egy lánynak ketté van vágva a nyelve
Lány vagyok és ketté van vágva a nyelvem
Fiú vagyok és ketté van vágva a nyelvem
51 szavazat
1/10 anonim válasza:
Önmagában semmi, de ha tudja mozgatni külön mindkét részt, az király, nagyon jó érzés tud lenni.
2/10 anonim válasza:
Nem ítélek el senkit ezért, ha az illetőnek tetszik, és jó döntésnek tartja, akkor szuper, de én most megnéztem pár képet róla, és kissé ködös lett a kép előttem, a pulzusom is megszaporodott, sajnos én nem tudnám elviselni a látványt. :(
3/10 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten undorito.
4/10 anonim válasza:
Rohadt noies mit ne mondjak...valai debil rockernek biztos bejon.
5/10 anonim válasza:
A véleményem az, hogy buta liba.
6/10 anonim válasza:
Tetszik!
Már unom a sok megfelelési kényszerrel megáldott embert, a különcség még izgat is!
F.44
7/10 anonim válasza:
Én is tartanék tőle megcsináltatni, bár bizonyára relatív gyorsan gyógyul.
8/10 anonim válasza:
Hát lehet érzésteleníteni csak utána a gyógyulás kicsit macerásabb, de attól én ezt mondanám talán a legfájdalmasabbnak azok közül amiket én csináltattam, pedig már csináltattam pár dolgot:D
A beszédben meg szinte egyáltalán nem zavar.
9/10 anonim válasza:
#8-as!
A kettévágás után hogy ment az evés és a beszéd? Én az ott futó idegek miatt tartanék ilyesmitől.
10/10 anonim válasza:
Nem volt vele különösebb probléma, annyi, hogy a procedúra után kb 1 hétig csak úgy ehettem, hogy pépes kaját ittam, de megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!