Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a velemenyed arrol, ha egy...

Mi a velemenyed arrol, ha egy lanynak sport miatt ilyen laba van?

Figyelt kérdés

[link]

Azert kerdezem, mert az enyem is ilyen. Nekem speciel tetszik, meg vagyok elegedve vele, mert a testemen latszik a sport, nagyon vekony a derekam, van csipom, de nem szeles, jo az alakom szerintem. (Nagyon hasonlo a kepen levohoz, csak az en derekam meg vekonyabbnak tunik.)

De sokkal jobban szeretem a szoknyat, ruhat, akar a rovidet is (ilyenkor telen vastag harisnyaval), mert en mindig ugy latom, hogy nadragban, foleg az elmult 1-2 evben divatos csonadragban vekony testhez egy izmosabb comb hulyen mutat.

Szerinted?

2011. nov. 11. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért, ez milyen láb?:D Ugyan nem tudom mit kell nézni a képen, de nekem tetszik.
2011. nov. 11. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, a combjara gondoltam.

Izmos.

Nem ilyen mint mondjuk Neki:

[link]

Vagy mint Nekik:

[link]

2011. nov. 11. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
amit először linkeltél az jó! csak a széles csípő azért kéne... viszont amit utoljára linkeltél az nem igazán tetszik...
2011. nov. 11. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem jól néz ki,semmi baj vele.

30/F

2011. nov. 11. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó!

A sporttól ilyen vastag lehet a comb? Az jó, én nagyon szeretném ha ilyen lábam lenne, mivel vékony vagyok. Mit sportolsz? Milyen gyakorlatokat csinálsz? És nekem mit ajénlasz, hogy vastagodjon a combom?(bocs az offért, de szeretném ha válaszolnál!) 15L

2011. nov. 11. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Orulok, hogy masnak is tetszik. Nekem is, csak tenyleg akkor van vele bajom, amikor farmert huzok ra. Alapban jol allnak nekem a szukszaru farmerek, mert magas is vagyok es hosszu a labam, de mivel a combom izmos, igy kicsit vastagabb is, nem pipaszar, viszont nehez olyan nadragot talalni, ami csipoben, fenekemen nem bo, de combomra meg nem szuk. Mindig olyan "szuk ram a farmer" erzesem van combnal es ez zavar. (Pedig centire meg igy sem sok es ruha nelkul/harisnyaban tenyleg nagyon tetszik.)

Utolso valaszolonak:

Ha van idom, akkor konditerembe is jarok, sulyzos edzeseket is szoktam csinalni, illetve vannak gepek combra/fenekre.

De mostanaban nem igazan van ra lehetosegem, futni szoktam hati 2-3 alkalommal es alakformalo tornat csinalok otthon 2-3 alkalommal, vagy szinten otthon formalo intervallumos edzest.

2011. nov. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!