Mi a velemenyed arrol, ha egy lanynak sport miatt ilyen laba van?
Azert kerdezem, mert az enyem is ilyen. Nekem speciel tetszik, meg vagyok elegedve vele, mert a testemen latszik a sport, nagyon vekony a derekam, van csipom, de nem szeles, jo az alakom szerintem. (Nagyon hasonlo a kepen levohoz, csak az en derekam meg vekonyabbnak tunik.)
De sokkal jobban szeretem a szoknyat, ruhat, akar a rovidet is (ilyenkor telen vastag harisnyaval), mert en mindig ugy latom, hogy nadragban, foleg az elmult 1-2 evben divatos csonadragban vekony testhez egy izmosabb comb hulyen mutat.
Szerinted?
szerintem jól néz ki,semmi baj vele.
30/F
Szerintem tök jó!
A sporttól ilyen vastag lehet a comb? Az jó, én nagyon szeretném ha ilyen lábam lenne, mivel vékony vagyok. Mit sportolsz? Milyen gyakorlatokat csinálsz? És nekem mit ajénlasz, hogy vastagodjon a combom?(bocs az offért, de szeretném ha válaszolnál!) 15L
Koszonom a valaszokat!
Orulok, hogy masnak is tetszik. Nekem is, csak tenyleg akkor van vele bajom, amikor farmert huzok ra. Alapban jol allnak nekem a szukszaru farmerek, mert magas is vagyok es hosszu a labam, de mivel a combom izmos, igy kicsit vastagabb is, nem pipaszar, viszont nehez olyan nadragot talalni, ami csipoben, fenekemen nem bo, de combomra meg nem szuk. Mindig olyan "szuk ram a farmer" erzesem van combnal es ez zavar. (Pedig centire meg igy sem sok es ruha nelkul/harisnyaban tenyleg nagyon tetszik.)
Utolso valaszolonak:
Ha van idom, akkor konditerembe is jarok, sulyzos edzeseket is szoktam csinalni, illetve vannak gepek combra/fenekre.
De mostanaban nem igazan van ra lehetosegem, futni szoktam hati 2-3 alkalommal es alakformalo tornat csinalok otthon 2-3 alkalommal, vagy szinten otthon formalo intervallumos edzest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!