szerintem pont jó, sőt még hízhatsz is pár kilót nyugodtan :)
2010. aug. 19. 10:36
2/11 anonim válasza:
én 160 cm vagyok és annyi kiló amennyi te, jó hogy lefogytál 69 kg- ról, tartsd meg a súlyod és tornázz így formásodhatsz
16L
2010. aug. 19. 10:37
3/11 anonim válasza:
pont jo;)
2010. aug. 19. 10:46
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell tovább fogynod de koncentrálhatsz mostmár az izmokra és a testrészek formálásra.
Egyébként hogy sikerült ennyit fogynod? Milyen módszerrel?
2010. aug. 19. 10:47
5/11 anonim válasza:
dehogy is.:)
de te hogy csináltad ????
mert én is 14 vagyok, és nem sikerül lefogynom.....
2010. aug. 19. 10:52
6/11 anonim válasza:
Ügyes vagy, de elég, nem kell fogynod tovább. Nehogy túlzásba ess!
2010. aug. 19. 10:57
7/11 A kérdező kommentje:
Itthon van szobabaiciklim, és fél éve azt mondtam, hogy most már elég, és lefogyok. onnantól kezdve naponta 1200 kalóriát égettem el a szobabiciklivel, mert hallottam, hogy kb. annyi a normális napi kajabevitel.Jártam is el néha-néha futni, de az annyira időjárásfüggő volt és nem voltak jó napok akkoriban. És bevallom nagyon keveset ettem (és keveset eszek most is), volt, hogy egy nap csak 1x-2x. Nyáron, mikor vége lett a sulinak ráálltam arra, hogy naponta 5-6000 kalóriát égetek el biciklin és 2naponta aerobicozok és jógázok. Még midnig nagyon keveset eszek, de már azért többet mint 2 hónapja. Nem eszek semmi édességet (fagyit sem, csak tegnap tudtak rávenni a barátaim, mert strandon voltunk), semmi sültkrumpli, semmi disznóhús, és este 6 után nem eszek semmit. Ja,meg köretnek inkább zöldséget eszek mindig. Köszi a válaszokat. :)
2010. aug. 19. 10:59
8/11 anonim válasza:
Szerintem igy már jo vagy.
Egyébként sem tesz jot a szervezetednek iylen fiatalon ilyen sokat fogyni.
2010. aug. 19. 11:01
9/11 anonim válasza:
A magasságodhoz képest nem vagy túlsúlyos, sőt, lassan átesel a túl vékony kategóriába....ha még mindig daginak látod magad, akkor agyilag kell helyretenned magad, hogy Te is látsd a fogyás eredményét.
Az édességet meg néha azért engedd meg magadnak, ha mást nem, gyümölcsöt.És figyelj, hogy ne egyoldalúan egyél.Kell a változatosság
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!