Ha megmondom, egy plasztikai sebésznek, hogy milyen füleket szeretnék, akkor megtudja azt valósítani vagy a fülplasztika csak egyféle lehet?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy picit kisebb fülem legyen, de van konkrét elképzelésem, hogy milyen alakja is. Ha elmondanám neki, akkor megtudja csinálni?
Tudtok jó plasztikai sebészt, aki szép füleket csinál? Ha írnátok párat, azt megköszönném! 😊
2021. márc. 5. 17:24
1/6 anonim válasza:
Mivel hozott anyagból dolgozik nem lehet akármilyen
2/6 anonim válasza:
ha pl fulcimpabol kell lecsipni, akkor annak is megvan a merete,ami meg egeszseges es pl tehetsz bele utana fulbevalot, de nem biztos, hogy akkora lehet, amekkorat te elkepzelsz
3/6 anonim válasza:
Hogy mit tud kihozni a füledből, az a füled sajátosságaitól is függ. Nyilván a személyes konzultáción meg tudja mondani a doki, hogy mennyire tudja megvalósítani a tervedet, vagy mennyire tudja megközelíteni az elképzelést.
Várunk téged is a FB FÜLPLASZTIKA zárt csoportba! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek!
Tudtok esetleg jó plasztikai sebészt, aki szépen csinál fülplasztikát?
Dr. Doleviczényi Zoltán? Ő szépen dolgozik? 😊
2021. márc. 6. 13:07
5/6 anonim válasza:
#3-as vagyok. Nekem dr. Sándor Imrénél volt a fülplasztikám. Szombathelyen és Sopronban rendel. Csak őt ismerem, ezért őt maximálisan tudom ajánlani. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. márc. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!