Ha ugyanígy eláll a az egyik fülem az nagyon csúnya vagy gáz? (kép) 22F
2014. márc. 13. 10:41
1/6 anonim válasza:
Nem, ez nem olyan durva.
Szerintem aranyos is tud lenni.
2/6 anonim válasza:
Nem, a fül az nem gáz, hanem egy testrész. Egyébként a képeken nem nagyon áll el, és nem néz ki rosszul.
4/6 anonim válasza:
Nem gáz. A másodiknak kifejezetten jól áll. AZ első fotón a srác jobban nézne ki nem elálló fülekkel, de ez csak az én ízlésem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) [link] Egyébként ez ugyan az a srác csak haj nélkül, itt jobban látszik, volt haverom aki leszólta milyen elálló füle van, hát mondom kb én is így néznék ki haj nélkül, bár még nem szólt le senki csak engem zavar bár lehet nem kéne:)
2014. márc. 13. 12:53
6/6 anonim válasza:
Nekem a jobb fülem állt el jobban, mint a bal, de az is elállt. Szerintem nem jó, ha másképp áll az egyik fül és másképp a másik. Legalább ha egyforma lenne, még OK, de nem tudom, neked milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!