Mennyibe kerül egy fülplasztikai műtét?
igen, elállnak, és ezért nem szeretem csak leengedve hordani a hajam, pedig jól állna amúgy is.
És akkor mesélj róla mindent, hogy mennyire fájt, mennyire volt félelmetes, hány éves voltál akkor, és hol csinálják ezt a műtétet..
ne haragudj h csak most írok (az eslő válaszoló vagyok)
hát nem volt annyira fájdalmas csak az elején mikor a szurikat kaptam a fülembe( kb 3-3at)a műtét közben végig ébren voltam és nem fájt csak kicsit ilyesztő volt pl mikor azt a sok véres vatát vették el a fülemtől . Utána egy hétig volt rajtam az a kötés és utána még 2 hétig hajpánt . Nem bántam meg:D újra megtenném jah ami még rossz volt az az h este csak háton tudtam aludni és egyenesen (nem tudtam a fülemre fordulni) és 15 éves voltam . elötte én se mertem összekötni a hajam és szabályosan komplexusom volt a fülem miatt. Most szeretem a fülem de kicsit érzékeny vagyok rá. Pl utálom ha vki hozzányúl (pl fodrász) ha gondolod írhatsz priviben is rem segítettem vmit (ne hari h ilyen hosszú lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!