Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy fülplasztik...

Mennyibe kerül egy fülplasztikai műtét?

Figyelt kérdés
És Debrecenben ki az, aki megcsinálja, és jó szakember? Utána bent kell maradni a kórházban? Ha vkinek van személyes tapasztalata, mondja el:)
2010. jún. 25. 16:43
 1/3 anonim válasza:
Hát ha azért kérded mert elállnak a füleid akkor tudok segíteni. Én 2 éve csináltattam meg kb 120ezerért és nem kellett utána bentmaradjak a korházban. Rögtön hazamehettem. Ha van még vmiyen kérésed nyugodtan kérdezz Am én nem Debreceni vok
2010. jún. 25. 20:35
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, elállnak, és ezért nem szeretem csak leengedve hordani a hajam, pedig jól állna amúgy is.

És akkor mesélj róla mindent, hogy mennyire fájt, mennyire volt félelmetes, hány éves voltál akkor, és hol csinálják ezt a műtétet..

2010. jún. 25. 23:03
 3/3 anonim válasza:

ne haragudj h csak most írok (az eslő válaszoló vagyok)

hát nem volt annyira fájdalmas csak az elején mikor a szurikat kaptam a fülembe( kb 3-3at)a műtét közben végig ébren voltam és nem fájt csak kicsit ilyesztő volt pl mikor azt a sok véres vatát vették el a fülemtől . Utána egy hétig volt rajtam az a kötés és utána még 2 hétig hajpánt . Nem bántam meg:D újra megtenném jah ami még rossz volt az az h este csak háton tudtam aludni és egyenesen (nem tudtam a fülemre fordulni) és 15 éves voltam . elötte én se mertem összekötni a hajam és szabályosan komplexusom volt a fülem miatt. Most szeretem a fülem de kicsit érzékeny vagyok rá. Pl utálom ha vki hozzányúl (pl fodrász) ha gondolod írhatsz priviben is rem segítettem vmit (ne hari h ilyen hosszú lett)

2010. jún. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!