lassan 16 éves leszek és úgy 3-4 éve zavarnak iszonyúan a füleim,mert elállnak és nagyok is,mert ha kicsik lennének,akkor talán nem is zavarna ennyire,de ez hogy nagy is és ki is áll szörnyű..nyáron nagyon melegem van,nem merem felkötni a hajam,mert még kisebb koromba tök szabadon hordtam felgumizva a hajam,de nagyon sokan csúfoltak miatta,így alig lett önbizalmam.hogy mondhatnám el a szüleimnek hogy meg szeretném műtetni a füleimet?ők mindig azt mondják hogy rendbe vagyok,de engem iszonyúan zavar :(
2011. jún. 18. 18:01
1/8 anonim válasza:
Ilyen fiatalon meg akarod műttetni magad? Nekem meg nagy az orrom, de ez lenne a legutolsó, ami eszembe jutna:D És ki mondta a füleid? Lehet h csak te látod így. Sztem ez hülyeség:D
2011. jún. 18. 18:03
2/8 anonim válasza:
Én a fogaimmal voltam igy (első kettő közt rés) de 23 évesen megcsináltattam:) akkor lett rá ugyanis pénzem. Hogy hogy mondd el? menjetek el az orvoshoz együtt és a doki tudjon mutatni egy grafikát hogy milyen lesz 98%os valószinűséggel a füled, a mutét után. Hátha ez megnyugtatja őket. Vagy, várj még két évet....
2011. jún. 18. 18:08
3/8 anonim válasza:
küldenél egy képet felkötött hajjal? lehet,hogy már nem is olyan nagy a füled,csak csúfoltak érte és ezért eltorzult az értékelésed..nekem ugyan ez van...csúfoltak mert kövér voltam,most 164cm 50kg vagyok és még mindig ugyanolyan kövérnek érzem magam,pedig tudom,hogy nem...
20/L
2011. jún. 18. 18:19
4/8 anonim válasza:
Teljesen megértelek, mert nekem is a szüleim azt mondták, hogy minden rendben van velem fülügyileg de a tükör nem hazudik, meg mások beszólásai sem! Szervezd meg, járj utána, kérj időpontot és kész tényként jelentsd be! Nálam ez vált be. Persze nem kísértek el, de muszáj volt elfogadniuk a döntésem. 17 éves voltam akkor.
2011. jún. 18. 18:21
5/8 anonim válasza:
Ne hogy képet küldj már! Te látod, te tudod, te élsz a füleid között. A kérdés nem az volt, hogy eldöntsük, hogy nagyok e a füleid!
2011. jún. 18. 18:25
6/8 anonim válasza:
Nekem kis fuleim vannak mégiss kiálnak..
13 vok és engem is zavartak anyunak mondtam hogy menjunk csináltatni vmit..
MOst is zavar de elfogadtam.
Mütétbe is vannak kockázatok hogy eldeformálodik és vagyonba kerult..
És sztem tolt
2011. jún. 18. 18:33
7/8 anonim válasza:
16 évesen már nem divat a csúfolódás. Szóval kösd fel a hajad, meglátod senki egy szóval nem illet.
Amúgy meg odaállsz szüleid elé, megbeszéled velük, megkeresed rá a pénzt, ha nem úgy álltok, és megcsináltatod.
De elég csúnya az eredmény, meglátszik rajta, hogy műtve volt, szerintem ismerősöm normálisabban festett a műtét előtt.
2011. jún. 18. 22:56
8/8 anonim válasza:
Sajnos, ez előttem szólóval nem mindenben tudok egyetérteni. Igenis 16 éves kor után is divat a csúfolódás... De még felnőtt emberek között is. Én ezt megtapasztaltam. 34 évesen egy éve műttettem meg a füleimet, mert már nem bírtam. De 12 éves koromtól szenvedtem tőle. Ezt csak az érti meg, aki benne van. Hiába mondják, hogy te így vagy szép, mi így szeretünk, stb., ez nem vigasztal, amikor vagy tucatnyi ember meg rajtad röhög... Szóval sztem várj 18 éves korodig, utána nem kell szülői beleegyezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!