Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen színű szem?

Szerintetek ez milyen színű szem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem mintha életem nagy problémája lenne, de sosem tudom pontosan mit válaszoljak a "Milyen színű a szemed?" kérdésekre. Gondoltam megkérdezem, ti milyen színnek mondanátok ezt, ha muszáj lenne valamit mondani? Környezetemtől szoktam kapni kéket, szürkét és zöldet is. Tudom, hogy eléggé seszínű, és nehéz besorolni, de azért érdekel ti minek látjátok.

Az első képen erős napfényben látható, aztán kettőn nappali fényben, a kis képeken pedig mesterséges fényekben. Mivel nagyon ráérek, még random helyekről ki is pipettáztam színeket, hátha ez segít.

[link]

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2021. márc. 1. 14:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új válaszokat!
2021. márc. 2. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Zold.
2021. márc. 2. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen zöld
2021. márc. 13. 12:46
 14/15 anonim válasza:
52%

zöld

úristen de gyönyörű és különleges szemed van :)

2021. márc. 27. 15:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2021. ápr. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!