Milyen színű a szemem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! ^^
Nagyon sok ideje gondolkozok már azon hogy valójában milyen is lehet a szemem színe. Volt már hogy fel jött a "Hazel" vagy a "Central Heterochromia" nevezetű különlegesség.
Szóval gondoltam hogy most másokat is megkérdezek.
Szerintetek milyen színű az én szemem?
2020. nov. 14. 13:27
1/6 anonim válasza:
Barnás zöld. Olyan mocsár színű(ezt nem negatívan írtam).
2/6 anonim válasza:
Barnás zöld, sok embernek van ilyen. A tied világosabb, míg másoké inkább a barnába nyúlik (enyém is pl). Szép, de ritkának, különlegesnek nem mondanám.
4/6 anonim válasza:
Ugy nez ki mint egy fatorzs, amit felbevagtak, de amugy szep. :)
5/6 Noren1989 válasza:
Egyet kell értsek a barnàs zölddel. Jóval több a zöld àrnyalat benne(d).
6/6 anonim válasza:
A hazel, mocsárszín és a zöldes barna gyakorlatilag ugyanaz. A hazel a kevert szemszín, amiben zöld és barna is van, meg akár egy kis kék is. Mivel nálad főleg közepén van a barna szín, lehet, hogy centrális hererokrómiának is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!