Szerintetek ez milyen színű szem?
Sziasztok!
Nem mintha életem nagy problémája lenne, de sosem tudom pontosan mit válaszoljak a "Milyen színű a szemed?" kérdésekre. Gondoltam megkérdezem, ti milyen színnek mondanátok ezt, ha muszáj lenne valamit mondani? Környezetemtől szoktam kapni kéket, szürkét és zöldet is. Tudom, hogy eléggé seszínű, és nehéz besorolni, de azért érdekel ti minek látjátok.
Az első képen erős napfényben látható, aztán kettőn nappali fényben, a kis képeken pedig mesterséges fényekben. Mivel nagyon ráérek, még random helyekről ki is pipettáztam színeket, hátha ez segít.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Zöld, nagyon szép!
A világos szemszínekre jellemző, hogy függ a megvilágítástól a színe. Ezért mondhatják különböző színűnek, de a képek alapján egyértelműen zöld.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, kettesnek pedig a dicséretet is!
5-ös, én sem tudom hova tenni a lepontozásokat, mindenesetre én minden választ hasznosnak jelöltem.
Szia!
Öhmm ne haragudj, de ha nincs barátod, akkor lenne kedved beszélgetni?😀 oda vagyok a szemeidért 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!