Milyen színű a szemem? (csak azért kérdezem mert a barátom mindig azt mondja hogy barna de én szerintem nem XD)
2021. jan. 3. 17:22
1/21 anonim válasza:
Hát én barnának látom, de elég homályos a kép hogy meglehessen pontosan mondani :D 23/F
2/21 anonim válasza:
szerintem borostyán(de inkább keress rá, és hasonlítsd össze a szemed színét a találtakkal)
3/21 anonim válasza:
4/21 A kérdező kommentje:
Csak én látom zöldnek? 🤣
2021. jan. 3. 17:38
6/21 anonim válasza:
Igen, csak te. Ez nem zöld, hanem kevert hazel színű szem.
7/21 anonim válasza:
Ez tényleg "hazel", azaz mogyoróbarna szem.
Mindenki akinek ilyen van előszeretettel hívja zöldnek, mert az különlegesebbnek hangzik, vagy nem tudom, pedig ez nem zöld. Az is van benne valamennyi, de lényegében a zöld és barna keveréke.
A tiszta zöld színű szemben semmiféle barna árnyalat nincs, és az valóban nagyon ritka, ellenben ez a szín elég gyakori.
8/21 anonim válasza:
Szerintem zöldesbarna, de a kép minősége nem túl jó.
10/21 A kérdező kommentje:
Lány
2021. jan. 3. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!