Hogyan tudnám növelni az önbizalmam? :S 14/L
te mázlista*.* :) én épp azon vagyok elkeseredve, hogy csak 165 cm vagyok és így nem modellkedhetek:) a te alakod a tökéletes, másoké átlagos.:)
javaslom, ha ahogy mondtad, szépnek látnak mások, küldd be az adataid és a képed egy modellügynökséghez, biztos kapkodnának utánad!:) az elég plusz önbizalom lenne:) sok sikert.:)
és ne feledd, sok lány van aki rád irigykedik!;)
Köszi a válaszokat! Sokat segítettek :)
Utolsónak, talán majd egyszer megpróbálkozok vele^^
Szia!
Én 13évesen 173cm voltam, és azóta sem nőttem:)
Lehet hogy te sem fogsz már, viszont az osztálytársaim közül sokan "hozzám nőttek" lassan ők is ilyen magasak :D
15/L
szerintem ez inkább önbizalom növelő dolog :D legalábbis nálam...
185 centis 16/L :D
igazából nem is vagy magas.
a többiek alacsonyak.mond nekik ,hogy egyenek sok zöldséget és nőjjenek nagyra:D
én 183cm vagyok szóval tudom milyen az ha az ember felülről nézi az ajtón a kukucskálót:)
hidd el néha nagyon jó tud lenni ,hogy nagy vagyok. sőt magassarkút is hordok.szeresd magasságod.te neked nem kell megmászni a hegyet.elég ha lábujjhegyre állsz:D
17/L
163 centi vagyok, szintén 14
régi osztályomban a fiúk midnig szivattak, hogy kell-e még gyerekülés, meg hogy áljjak oda melléjük milyen picike vagyok már :) meg hogy rakjuk össze a lábunkat milyen pici az enyém az övükéhez képest -.- xD
neked legalább ilyeneket biztos nem mondanak, bár nem sértő, mármint aranyosan mondták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!