Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám növelni az...

Hogyan tudnám növelni az önbizalmam?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam jól a bőrömben, még egy fiúnak is alig merek magamról képet küldeni. Lehetne valamivel növelni az önbizalmam? Mert ez így nagyon nem jó. 16 éves vagyok, barátom még nem volt.

L/16

2010. jan. 1. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass magadnak egy frizurát vagy a régit dobd fel valamivel, szerezz be pár dögösebb ruhát(nem kell túl kihívónak lennie).Állj a tükör elé és keresd meg magadon azt vagy azokat a tulajdonságaidat amik neked a legjobban tetszenek és emeld ki őket.És a legfontosabb hogy hidd el hogy szép vagy és különleges.Mosolyogj sokat!15/L
2010. jan. 1. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne:D az önbizalmam a nullán van:(a sok hülye ember miatt, mert mindig lenéztek és kinevettek:(

kedves kérdező, én csak annyit tudok írni, hogy NEM VAGY EGYEDÜL ezzel a problémáddal:)lehet, hogy nem vigasztal...de azért remélem egy kicsit mégis:)

2010. jan. 2. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

éééés fel a fejjel:)sok olyan lány mesélt már itt nekem, akinek hasonló problémájuk volt, és egyszer csak egy olyan környezetbe kerültek, ahol le tudták küzdeni az önbizalomhiányukat, lettek barátiak ilyesmi:)énis ebben reménykedem...:)és lehet megismersz majd olyan embereket, akik mellett felerősödik az önbizalmad:)

sok sikert és boldog új évet:)

2010. jan. 2. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jó tudni hogy vannak még ilyen kedves emberek ... :) Egyébként a környezetemmel semmi gond, a barátaim mindig mondják hogy szép/csinos vagyok. De nekem ez kevés, mivel ők lányok,és azért egy fiú véleményére csak jobban adok.. :( A fiúk pedig elkerülnek, ha meg nem, akkor kihasználnak. De nektek is fel a fejjel! Köszönöm a válaszokat! És boldog új évet kívánok!
2010. jan. 2. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz olvasni, akkor Jonathan White és Andrew Matthews könyveit ajánlom (Libriben, Alexandrában van!) Szuperek!
2010. jan. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!