Hogyan lehetne nőiesebb, kicsit vadabb külsőm?
Nem arra gondolok,hogy szúratok az arcomba 20 pc-t,és lenyírom a hajam nullás géppel:D Hanem szeretnék kicsit nőiesebb lenni,néha hordani magassarkút,vagy szoknyát,amit sose hordok,testhez feszülős ruhákat,vagy bőr nacit,miniszoknyát,ilyesmikre gondoltam:)A hajamon is szeretnék változtatni,de nem tudom,hogy hogyan.Most hátközépig ér,sötétbarna,de meg szívta a nap,és hullámos,de már unom.Levágni nem akarnám,max.egy picit.Esetleg festésre gondoltam?
Milyen hétköznapi sminket ajánlotok,ami suliba is jó?
Ötleteket várok!;)
16/L
Ha esetleg képet tudnál oktojálni (xD) akkor ezt megköszönném. szimpi csajnak tűnsz, ne fesd a hajad szerintem, nekem bejönnél, de azért kéne kép is:D
15/F
hát...hétköznapi smink:
- kihúzod a szemed, szempillaspirál, a ruhádhoz illő nemtúl erős szemhéjfesték, és szájbalzsam/ezt kozmetikus ajánlotta, mert a szájfény túlságosan 'virít' ezzel a sminkkel:)/
ja..és ha kell akkor alapozó;)
frizurából ezt tudom ajánlani, akár fel is tűzheted és úgy is elég vagány lenne
hajszíned lehetne egy kicsit vörösesebb árnyalatú
a smink pedig lehet egyszerűbb
alul felül kihúzod feketével, ha buliba mész ugyan ezt a sminket elkészíted és egy sötétebb rúzst/szájfényt is felteszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!