Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek TLO (Telt...

Mi a véleményetek TLO (Telt Lányok Oldala) Facebook csoportról?

Figyelt kérdés

#telt #TLO #teltlányokoldala
2021. febr. 9. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez megint csak önigazolás a lefogyni képtelen nőknek. Ha igazán jól érzi magát a bőrében egy telt nő, akkor nem hangoztatja hogy milyen szexin néz ki.
2021. febr. 9. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem borzasztó amit azon az oldalon művelnek. Nézegettem a hozzászólásokat és konkrétan rá akarják másokra erőszakolni hogy már pedig ezek a testalkatok a szépek aki pedig nem így gondolja lehordják mindennek.
2021. febr. 9. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Borzalmasan káros. Már csak azért is, mert azok a nők, akiket ott reklámoznak nem teltek és nem ducik, hanem elhízottak. Semmi baj nincs azzal, ha valaki telt, nem nádszál vékony, de ebben az esetben nem erről van szó. Azoknak a nőknek komoly egészségügyi problémáik vannak, és 40-50 éves koruk körül sajnos meg fognak halni, ha nem változtatnak az életmódjukon. Ebben pedig segíteni kellene nekik. Nem hamis visszaigazolásra van szükségük, hanem orvosi segítségre.
2021. febr. 9. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem akartam tudni róla hogy ilyen facebook csoport létezik. :D
2021. febr. 9. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Nem mindegy? Nem is tudtam, hogy van ilyen. Aki meg nézi, minek nézi?

Miért van az, hogy itt soha nincs olyan, hogy kövér nők írnak ki kérdést, hogy láttátok a sovány nők oldalát? Aki ennyire utálja a kövéreket, minek foglalkozik velük?

2021. febr. 9. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Beteg.
2021. febr. 12. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem telt, hanem kórosan elhízott lányok oldala.
2021. febr. 12. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Őszintén? El tudom képzelni, ahogy egy 140 kilós csaj tömi magába sírva az édességet, miközben ezeket a posztokat megírja Csaba néven. Csabáról soha egy képet nem láttam még, így innentől kezdve számomra hitelét vesztette. Rengeteg kamu facebook profilt csinált csak azért, hogy a kommentekben írkálja hogy milyen szexi, meg hogy istennők ezek a nők. Meg ez a duma, hogy fú, hallod mennyire rezeg rajta a sok hasháj,ahhh de szexi, világon a legszexibb. Tényleg nem átlátszó egy kissé? Szerintem röhej és egyszerre szánalmas is ez az oldal, mert konkrétan arra buzdítja a kövér nőket, hogy nyugodtan legyenek egészségtelen, elhízott nők, mert akkor a legszebbek. Lefogyni nehezebb, mint gépelni a sok marhaságot, így alakult meg a Telt Lányok Oldala. Nyugodtan le lehet pontozni, akkoris ez a véleményem. És itt nem a kövér nők ellen beszélek, rajtam is van felesleg, hanem hogy mennyire átlátszó és hiteltelen az oldal. Nem ezzel kellene vigasztalni magát amikor ne adj isten kap egy diagnózist valami súlyos betegségről, hanem inkább tenni kellene az egészsége érdekében és nem buzdítani más nőket is arra, hogy idő előtt kipurcanjanak!
2021. aug. 21. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!