Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a PC Játékok...

Mi a véleményetek a PC Játékok,Gamerek,Minden ami Informatika :) nevezetű Facebook csoportról, illetve annak a fő adminjáról, alapítójáról, Balogh Gáborról?

Figyelt kérdés

Ez egy több, mint 50.000 tagot számláló, elméletileg gaming, illetve számítástechnikai csoport.

Véleményem szerint elment egy olyan irányba, ami nagyon nem áll jól neki. A főadmin konkrétan Istent játszik, van olyan tag, aki verset ír róla, amit meg is oszt a csoporttal.

#Facebook #Gábor #PC játékok gamerek #minden ami Informatika #Balogh Gábor
2020. nov. 21. 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is benne vagyok, hááát.. ha objektíven nézzük akkor igazatat kell adnom neked, viszont ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, akkor nem igazán érdekel mi folyik a csoport tagjai között. Néha látok egy két érdekes, vicces posztot, azt elolvasom, jót nevetek rajta, de engem nem érdekelnek a csoport tagjai, adminjai. Ha pedig egy témába nem illő dolgot látok, mert abban a csoportban azért kerül rá példa mostanság bőven, akkor figyelmen kívül hagyom. Vagy ha netalán valami érdekes akkor elolvasom azt is. Mondjuk multkór az elnökválasztást eredményét kiírni eléggé fölöslegesnek éreztem, de na..ők tudják.

Látom mi folyik a csoport tagjai között, gáz , de magasról teszek rá, inkább csak a posztokat olvasom.

2020. nov. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!