Mit gondoltok a Pedagógusok fenyegető aurával nevű Fb csoportról?
Biztos nekem valo. Vannak finom fb csopik. Idos emberek, szexualis auraval, na ot pl felrugnam, meg ugy csinalunk mintha 50 felettiek lennenk. Imadom az ilyen csopikat. Csak a trash.
Ah..az internet szaftja es ebolaja 😀
Uuuu pont a minap volt egy hisztis kölök, akivel ott vitáztam. :D
Alapvetően amúgy értékelem a csoportot, benne vagyok csomó hasonlóban (IEFA, Exek fenyegető aurával, stb) és néha vannak a vicces, nonszensz posztok mellett, amin elkerekedik a szemem, hogy hogy dolgozhatnak ilyen pedagógusok... DE!
A posztolók elég nagy része pont az a fajta, aki később a főnökét szarszemetezi, mert nem ad neki fizetést a két szép szemére. 14-17 éves gyerekek olyan stílusban beszélnek a tanáraikkal, hogy bocs, de én ennyi idős koromban ha valamit szarnak is tartottam, soha nem szóltam volna így vissza. Nekem alapvetően soha nem volt személyes konfliktusom a tanáraimmal (az osztálytársaimmal is csak kisebbek), túl tudtam úgy élni 12 (plusz egyetem) évet, hogy a legnagyobb atrocitás az volt, ha valaki összeszedetlen volt vagy ésszerűtlen követelményeket várt el, amit egyébként lehetett teljesíteni, csak "minek". Nálunk nagyon sok kölök szidta teljesen alaptalanul a tanáraimat vérben forgó szemmel úgy, mint aki megtehet mindent, mert jogai vannak, de kérni aztán senki ne merjen tőle általános dolgokat se. Sok gyerek élt vissza azzal, hogy a pedagógus több oldalról is ki van szolgáltatva. Dolgoztam gyerekekkel, tudom, milyenek, bár engem nem támadtak (mert nem nevelni próbáltam őket).
Én úgy gondolom, abban a csoportban csak annak ér valamit a szava, aki úgy kritizálja az oktatási rendszert, hogy mellette teljesít is, esetleg el is végezte már a középiskolát, egyetemet. Az, hogy Pistike egy lusta tetű, akinek fel van vágva a nyelve és visszapofázik minősíthetetlen stílusban, majd csodálkozik, hogy nyakig szarban van a tanári kar előtt, szerintem nem abba a csoportba való, még ha sok is van belőle. Paul Street vagy ki az anyám vergődése sem oda való, mert lehet, hogy szemét volt a pedagógus, a hülye is látja, hogy az a gyerek nem szent és tud úgy viselkedni, mint nálunk a csőcselék, aki "nem érti, hogy miért szivatja a keci tanár", holott a normálisabban messziről látták és tudták, hogy ami vele történik, nem igazságtalanság, hanem a s eggfejsége enyhe következménye.
Ha látok egy kritikát az oktatásról vagy bármiről abban a csoportban, azzal kezdem, hogy megnézem, hogy ennek ellenére helytállt tudott teljesíteni vagy sikertelenségében vergődik ott. Volt múltkor egy gyerek, aki úgy pofázott arról, hogy fölösleges iskolába járni, hogy szerintem 16 sem volt. Ezen csak röhögni tudtam. Az kritizálja jogosan az anyagot a szememben, aki már a végére ért. Vannak ilyen emberek is a csoportban szerencsére, okos gondolatokkal és ők nem is öntik a moslékot csak úgy.
Jók az ilyen csoportok, mert ha csak pár ember olvassa is őket, legalább valamekkora mértékű személetformáló ereje van, és olyan dolgokról lehet beszélgetni, amik tabunak számítanak.
Nálam egyébként minden tanár -50%-kal indul, aztán ha azt látom, hogy emberileg nem egy nagy nulla (mint ahogy a legtöbb tanár az), akkor kap néhány százalékot pluszban.
Én még nem mertem belépni, de face algoritmusa folyamatosan ajánlja 😃
(De most beléptem 😃 )
Most amúgy az „okádék kommentek” csopi az aktuális kedvencem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!