Dobrev Klárának nem hátrány hogy ennyire ronda?
Szerintem nem lenne túl szerencsés vele együtt mutatkozni sehol.
Szerintem olyan küllő feje van. Szerintetek lehet, hogy a kinézete miatt veszít majd szavazatokat az összefogás?
Én is támogatom az ilyen kérdések törlését minimum a politika rovatból lévén, hogy semmi köze a témához.
Bár gyönyörűen demonstrálja, hogy az ország egy tisztes része mekkora szexista tapló.
"Bár gyönyörűen demonstrálja, hogy az ország egy tisztes része mekkora szexista tapló."
Orbán Viktor vagy Németh Szilárd testalkatát cikizni meg nem szexizmus, ugye? :D Az rendben van, csak mert nem nők. A nők nem védett csoport (mondom ezt nőként), ha egyik rendben van, rendben van a másik is.
Ráadásul a kérdés helytálló, nem véletlenül nem törölték. Vannak posztok, ahol igenis számít a kinézet. Ez nem szexizmus, mindenki szereti a szépet, de legalábbis azt, ami nem vizuálisan környezetszennyező. A hölgy az és a kérdező ennyit kérdezett.
A zsidók sosem voltak szépek..
Fletó lehet bi hajlamú mert ez a szerzet nem csak hátúlról néz ki fiúnak hanem előlről is.
Egy jó érzésű férfi bottal sem piszkálgatná, csak egy aberrált tud felízgulni erre.
Igen, férfi politikusok külsejét cikizni sem helyénvaló, mint ahogy politikusok vélt vagy valós mentális betegségeiről spekulálni sem az.
Szexizmus attól lesz, hogy a nőket sokkal gyakrabban és sokkal durvább hangnemben ítélik meg a külsejük miatt.
"Vannak posztok, ahol igenis számít a kinézet"
A modellszakma esetleg, a politika nem az. Senkinek nem jár alanyi jogon, hogy csak olyan emberekre kelljen ránéznie, aki megfelelnek a kényes vizuális ízlésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!