Dobrev Klárának nem hátrány hogy ennyire ronda?
Figyelt kérdés
Szerintem nem lenne túl szerencsés vele együtt mutatkozni sehol.
Szerintem olyan küllő feje van. Szerintetek lehet, hogy a kinézete miatt veszít majd szavazatokat az összefogás?
2021. febr. 8. 16:06
1/22 anonim válasza:
Hát Ferkó sem egy csokor ibolya, mégis csak csatt részegen tudja elviselni 😏 Ráadásul nem csak ronda, hanem erőszakos is, DK-s körökből már kiszivárgott, hogy egy otromba diktátor, aki az urával is mindig megalázóan beszél és nem lehet neki ellentmondani 🤣
2/22 Babafarkas válasza:
Nem értem, miért gondolod ezt :)
3/22 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
4/22 anonim válasza:
16:14! Ehhez értetek a lejáratáshoz a gyűlöletkeltéshez az ellenségeskedéshez, sunyi jellemtelen fidesz banda!!
5/22 anonim válasza:
3/3...III/III
Sorszámához méltó:SPION!!! :D
6/22 A kérdező kommentje:
3/5 anonim ***** válasza:
Miért? Szerinted szép?
2021. febr. 8. 16:37
7/22 anonim válasza:
Mitől volna ronda az a hölgy? Egy természetes adotságokkal rendelkező igen okos, nem rogán által összevarratott ondóputtonyról van szó...
8/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem nem jön be
2021. febr. 8. 18:26
9/22 anonim válasza:
Vegul is csak akkor zavaro, ha nezed a hireket :))) Jarj kirandulni vagy sportolni es akkor eszre sem veszed, hogy tenyleg milyen ronda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!