Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiú vagyok csak akkor érzem...

Fiú vagyok csak akkor érzem magam szebbnek ha voltam fodrásznál?

Figyelt kérdés
Ha nem megyek fodrászhoz kb.1 hónapig akkor nagyobb a hajam és csúnyának,ápolatlannak érzem magam ez miért van?

2021. jan. 29. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
38%
Állj át arra, hogy magadnak borotválod a fejedet, és nem lesz ilyen problémád.
2021. jan. 29. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is szebbnek érzem magam fodrász után (igaz én lány vagyok), a frufrum miatt. Több, mint egy évtizedig (kb születésemtől 12 éves koromig) volt, aztán kinövesztettem, majd 16 évesen úgy döntöttem, szükségem van rá megint, úgyhogy azóta is van. Ha nem jutok el 3 hónapig fodrászhoz, nagyon belelóg a szemembe és egyszerűen bénán néz ki. Viszont nélküle csúnyának látom és védtelennek érzem magam.

Én próbáltam már frufrut vágni magamnak 2*,egyiknek ferde a másiknak túl rövid frufru lett az eredménye😅

2021. jan. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!