Az gáz ha fogalmam nincs milyen frizurát szeretnék, ezért a fodrásznak annyit mondok, hogy “ahogy szerinted jól áll”? 19/f
Általában az szokott segíteni ha egymás után többféle frizurát kipróbálsz. Amelyikkel jól érzed magad illetve a környezeted pozitív visszajelzést ad, az a nyerő.
Én is kértem már fodrásztól többször ilyen tanácsot, de hol így vágta, hol úgy, nem is emlékezett a régebbi fazonra ha újrakértem, szóval nálam zsákutca volt.
Szerintem pedig kérdezd meg azt hogy :" szerinted nekem az arcomhoz / fejformámhoz mi állna jól?" Kérdezd meg hogy nem e segítene eldönteni , hogy neked milyen hajstílus állna jól, mert nem igazán tudod , hogy mit szeretnél . Szerintem ez így jobban hangzik , és jobban veszi majd a lapot a fodrászod is , és segítőkészebb is lesz , ha nem utasítod , vagy nem hagyod rá az egész döntést úgy , hogy benne van a pakliban , hogy az ő elképzelése lehet nem is fog neked tetszeni a végén.
Előtte kérd meg , beszéljétek meg , mondja el hogy itt meg ott milyen hosszúra akarja vágni neked stb. Legyen saját véleményed , hogy ez így jó , az úgy nem jó , és közösen megtaláljátok majd azt a frizurát ami hozzád illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!