Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani körülbelüli...

Tudnátok mondani körülbelüli árat, hogy mennyibe kerül az én "kívánságom" a fodrásznál? (fodrász ajánlásokat is szívesen várok)

Figyelt kérdés

Budapest, félhosszú haj (vállig érő).

Ombre hajfestésben szeretnék lila-kék színt. Fekete a hajam, de előtte ki volt szőkítve, és nagyon kopik szóval nem akadály. Esetleg vágást a végéből is belekalkulálhattok.

Gondolom az első alkalom drágább, utána meg havonta kéne járnom?

Köszönöm szépen, még soha nem voltam fodrásznál és az álmom teljesülne ezzel a hajjal :)

2020. aug. 16. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyik alkalom ugyanannyiba kerül
2020. aug. 16. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ez a kérés egyrészt drága lenne, másrészt nem is lehet szépen megcsinálni, mert a kék hajszín nagyon kényes és szinte csak az első hajmosásig néz ki jól, utána elkezd kimosódni a kék és lesz egy kékes árnyalatú ronda szőke, lila ugyanez, feketéből pláne nehéz lesz leszívni, lehet el se vállalják. Mindenesetre csak jó helyen csináltasd meg, én egy vágásért fizetek 10 ezret, amit te szeretnél 30-ra tippelem minimum.
2020. aug. 16. 18:04
 3/4 Metionin ***** válasza:
49%
30 ezer körül, plusz 2-3 hetente újrafesteni.
2020. aug. 16. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

10.000 egy vágásért??

Én 1000-ret fizetek érte, bár nem Pesten, hanem Miskolcon

2020. aug. 17. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!