Lehetséges hogy 63 cm a mellméretem? Vagy rosszul mértek le? 172 cm vagyok
Figyelt kérdés
Balett tanárom mért le dressz ügyileg. Így a méreteim 90-63-63
Tudom hogy kicsi a mellem de azért ne akkora mint a derekam sherintem. Vagy lehetséges?
2021. jan. 23. 18:28
11/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat a csípőm a 90 rosszul írtam. De a kérdésből szerintem kiderül hogy csak elírtam. És én is lemértem magam ugyanannyi jött ki. Nem tudom hogy lehetséges.
2021. jan. 24. 19:05
12/12 anonim válasza:
90-60-90 a standard modellalkat, akik ugye vékonyak. Szóval a derekad és a csípőd normális, a melled mekkora? A 63 cm soványaknál (a 63-as derék erre utal) simán lehet, vannak 65-ös körméretű melltartók, de nem mindegy, hogy ehhez mondjuk 75-ös (ez A kosár lenne) vagy 90-es mellbőség párosul (az meg kb G-H méret, ekkorákat szinte nem is kapni, pláne ilyen kicsi háthoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!