172cm 48kg kevés?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 14:28
1/7 anonim válasza:
A végelgyengülésben való elhalálozáshoz még egy picit sok, de már nem vagy messze tőle és pikk-pakk menni fog.
2/7 anonim válasza:
Jézusom! Nem vagy anorexiás? Elég sürgősségi eset már. Jó, hogy létezel, az 1. válaszolónak igaza van!
3/7 anonim válasza:
Barátnőm 46 kg és 171 cm
És őt mindig is zavarta meg mindig mondják neki, hogy milyen vékony (nem anorexiás) és tény, hogy elég vékony.
Szóval igen, kevés.
4/7 anonim válasza:
Nagyon kevés, 172 cm-hez 62 kg körüli súly a normális.
5/7 anonim válasza:
Én 174 cm-hez vagyok ennyi és sovány vagyok ugyan, de nem nézek ki anorexiásan vékonynak, kórházba pláne nem akart még senki küldeni. A sportolás kétségkívül nagyon rámférne, de mivel szinte semmit nem mozgok, így 60 kg-val én már helyenként túl zsíros is lennék. Ha a kérdező még tini is, akkor pláne nem olyan vészes a súlya.
6/7 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyok anorexiás. :D
bocsi, a kor lemaradt 12L
2015. júl. 15. 22:01
7/7 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__7029..
esetleg tudnátok erre is válaszolni? Fontos!!
és köszönöm az eddigi kommentelőknek a válasz!
2015. júl. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!