172cm-hez 70kg nagyon sok? Fiúk! Nektek bejönne?
Szóval mindig is dagi voltam, de tavaly decemberben elértem a 80 kg-ot. Akkor eldöntöttem, hogy nem érdekel, hogy jön a Karácsony, 16(akkor még 15) éves létemre nem karok egy víziló lenni. Elkezdtem diétázni, de nem durván. Ennyi idő alatt mentem le 70-71kg-ra. Sok visszajelzést kapok, hogy hogy megváltozott az arcom, és hogy milyen szép. Eddig teljesen pattanásos volt,és azóta mintha csak kicserélték volna, alig van bőrhibám. Szóval körte alakom van, kis mellem van, csípőm vékony(fűzős vagyok,valószínűleg emiatt)az alhasamon van zsír, de azt "szeretem", vagyis hogy nincs vele bajom. Pólóim mérete:S/38(régen L/40-42 volt általában)
A vádlim aránytalanul nagy, a combos is viszonylag nagy, de a belső combomról is fogytam, eddigi nadrágjaim:42
Most:40(de van egy 38 asom is, amit pár napja vettem/tesco/)
Fenekem nagy,de lehetne formásabb is.
Sportolni nem sportolok,heti 2x45percet vagyunk a kondiban tesi órán,de az sem mindig az edzésről szól. Itthon szoktam kb.heti 2xtornázni, láb/fenék formáló gyakorlatokat végzek.
Szóval fiúk! Nagyon sok ez nektek? Hány kilót kéne még fogynom?
Nőként válaszolok. Őszinte véleményt adatok alapján nem fogsz kapni, mivel ez semmit nem mond. A férfiak java a nők súlyát sem tudja eltalálni. A ruha méretek megint nem mondanak semmit. Nekem nőként sem, a ruhák mérete nem egyezik boltonként, ha valaki magasabb az is többnyire dob a számokon.
Volt olyan udvarlóm aki dicsért mindenhogy, majd benyögött egy olyat, hogy x kiló felett nem nők hanem tehenek vannak. Mondtam, hogy köszi én is többet nyomok annál. Nem hitte el. Szerinte csak szívatom. Ennyit arról, hogy a súly jelent valamit.
Bocsi, de egyáltalán nem mindegy hogy ebből a súlyból mennyi
Izom
Csontozat
Zsiradék és főleg hogy az miként oszlik meg cici-popó
Másrészt a számokra maximum a matematikusok tudnak reagálni, de őket most hagyjuk. Nem régen volt a Pí világnap.
Ha mutatsz képet, tudok mondani okosat. Az elért eredményekhez és kitartáshoz pedig látatlanban is gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!