Domiking12 kérdése:
Az normális ha a 172cm magasságommal 50-51kg vagyok? 14/F
Figyelt kérdés
Ma például 49,8kg voltam!
172cm <--ennyi voltam amikor utoljára mértük.
2016. aug. 11. 20:11
1/19 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem jó! A lányoknak sem tetszik, ha egy fiú nagyon vékonyka :) Kezdj el edzeni vagy ilyesmi. 15/L (169 centi vagyok és 50 kg, viszonyíts ehhez)
2/19 anonim válasza:
Nem :D tenyleg nem tetszenek sok lanynak a csontos fiuk 15L
3/19 anonim válasza:
Én 155 cm. vagyok,és ugyanennyi kiló, úgyhogy te már az a pálcika-típus vagy így ez alapján
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor légyszi help, nem tudok hízni, pedig normálisan eszem!!! Mi lenne az ideális testsúly nekem by the way?
2016. aug. 11. 20:19
6/19 anonim válasza:
Ne csak evéssel próbálj hízni, hanem kezdj el edzeni! Jutyubon van fent rengeteg ilyen videó, ami segíthet ebben. Az ideális testsúly kb 75-80 kg lenne (számomra persze) btw első voltam
7/19 anonim válasza:
Talán egészségesebb lenne, ha híznál pár kilót. Nem kell sokat, csak hogy kevésbé legyél vékony.
Azért viszont ne hízz, hogy tetsszél a lányoknak, mert az a lány, akinek csak azért nem tetszel, mert sovány vagy, az annyit is ér, jobb is, hogy nem jössz össze vele.
egy ugyancsak vékony fiú
8/19 anonim válasza:
# 6: Hagyjuk már, 172 centihez egyáltalán nem szükséges 75-80 kiló, ha nehezen hízik. 55-60 kiló ehhez a magassághoz már teljesen rendben van egészségügyileg, az a lány meg, aki emiatt elutasítja, azzal jobb is, ha nem jön össze.
9/19 anonim válasza:
Kedves 8-as:) Csak a véleményem írtam le, hogy nekem mi tetszik. Nem utasítottam semmire, nem kértem, hogy hízzon. Szerintem ti fiúk sem vagytok olyanok, hogy mindenféle testalkatú lány tetszik. Biztos van olyan lány, akinek az ilyen testalkatú fiúk tetszenek, én nem ilyen vagyok. Viszont ha ő így jól érzi magát, és csak mások szerint nem normális, akkor más véleménye miatt nem kell hogy megváltozzon.
10/19 anonim válasza:
Nem nehezen hízol, hanem szenny kaját veszel magadhoz v. nem raktároz a tested és nem is használod fel a tápanyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!