Az normális ha a 172cm magasságommal 50-51kg vagyok? 14/F
Ma például 49,8kg voltam!
172cm <--ennyi voltam amikor utoljára mértük.
# 9: Oké, csak mondom, hogy ez irreális elvárás egy olyan fiútól, aki azt írja, hogy amúgy is nehezen hízik.
Szerintem 55-60 kiló ilyen magassághoz már nem vészesen sovány, semmi szükség arra, hogy ilyen tömeggel még tovább akarjon hízni akkor is, ha nehezére esik.
Az olyan lány meg, aki szerint "a sovány fiú nem férfi" rohadtul antipatikus nekem. (Én is csak leírtam a véleményem.)
17/F 190cm, 72kg, és akkor mivan?:D
Ennél úgy is már csak több leszek, amúgy egy hónapja határoztam én el, hogy felmegyek 75kg-re, akkor még csak 67-68kg voltam, elkezdtem edzeni, jobban odafigyelni a kajálásra, meg is van az eredménye.
Aztán lehet 75kg, 190cm is vékonynak számít, de 67-68kg-hoz képest még is elviselhető, aztán a következő 10 évben így-is úgy-is jóval több leszek már, de sokat számít a genetika, biztosan vannak olyanok is akik esznek össze-vissza és úgy se nő semmit a súlyuk.
Normális. Még fiatalka, valószínűleg most nyúlt meg, idővel a súlya is a magasságához fog idomulni.
Ne várjatok már egy 14 éves gyerektől férfias kinézetet. A többség pont olyan ennyi idősen mint a kérdező. Nyúlánk és átfújja a szél. Idővel alakulnak.
A lányok sem két nap alatt érnek nővé.
a korodhoz nagy a magassagod, de a kg elegek, egy lanynak szep sovany lennie, 50kg az epp eleg.
szo sincs rola hizasrol.
Foleg a magasabb lanyoknak mint te, nem all jol ha sulyosak.meg ha kozepesek sem, es idovel ugy is hizol.
bocsi most latom hogy fiu vagy :)),
Egy fiunak 50kg kicsi.
En pld +167cm magas vagyok, es 65 kg, de 10 evvel oregebb mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!