Tényleg fogynom kéne vagy egyszerűen bunkók?
Nem kell fogynod.
Biztosan nagyon szép vagy, amit ezek a mérgező emberek nehezen viselnek el.
Lehet, hogy nem bántásnak szánták, "csak" megjegyzésnek.
Ha régen láttak már, akkor ez megeshet.
(Nekem is megszokták jegyezni ha fogyok/ha hízok, teljesen átlagos súlyom van, csak ugye nem sűrűn látnak)
(Abban az esetben ha tényleg lekezően mondták, akkor pedig csak féltékenyek az alakodra.🤷♀️
Ne törődj velük)
Szerintem most tökéletes a súlyod, biztos nagyon szép lehetsz 😄
Nyugottan egyél, nem kell semennyit fogynod. Az a lényeg, hogy így jobban érzed magad.
Ha pedig lenne rajtad felesleg (amit kötve hiszek, teljesen jó súlyod van), akkor azt is lelehetne adni szépen lassan, nem pedig koplalással.
Én amondó vagyok, hogy nyugodj meg, igyál meg egy bögre teát/kakaót es egyél meg valami finomat, ne feküdj le üres hassal.
Nem vagy kövér egyáltalán, pont ideális a súlyod, sőt szerintem még pár kiló elférne rajtad.
☺️
Nincs olyan, hogy fogyni kéne.
Csak akkor kell fogynod, ha te fogyni szeretné, nem más dönti el.
Ne foglalkozz velük, csak bunkók.
Ehhez a magassághoz még hízhatsz is :)
Dehogy kell, ugyanilyen magas vagyok és bár én lennék 50 kiló :D
A megjegyzéseket meg engedd el, sokan nem tudják megfelelően kifejezni magukat. Nekem amikor baleset miatt kb. elfogytak az izmaim, 37 kiló voltam, utána sok sok edzéssel visszajöttem 45-re és többen közölték, hogy "most kövérebb vagyok". Holott most is annyi lehet rajtam a háj mint egy hízott szúnyogon :D szóval lehet hogy azt akarják mondani hogy többnek nézel ki csak ilyen hülyén jön ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!